24 900 000 Ft
415 E Ft/m2
24,9 M Ft
415 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lepsény eladó családi ház

60  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
4585 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Lepsényben, a Balatontól 10 perces autóútra kínáljuk megvételre a fotók szerinti állapotban lévő 2 szobás, 60 m²-es családi házat.

A ház az elmúlt években jelentős belső felújításon esett át, amely magába foglalta az elektromos vezetékek cseréjét, vízhálózat felújítását és a gázvezetékek cseréjét is. A nyílászárókat is dupla üvegezésű, hőszigetelt műanyagra cserélték, szúnyoghálóval és műanyag redőnnyel ellátva. A ház jó hőmérsékletet tart télen-nyáron. Jelenleg gázkazán szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással. Alternatív fűtésként a hálószobában egy fatüzeléses kandalló is használható.

A lakóház besorolású ingatlanban egy tágas nappali-étkező közvetlen konyhakapcsolattal, egy hálószoba, fürdő-wc, kamra, előszoba került kialakításra. A délkeleti tájolású fedett teraszról történik az előszobán keresztül a bejárás a házba, de a hálószobából is ki lehet jutni a teraszra, amely kellemesen tágas, kerti bútorzattal is berendezhető.
A lakóház végében található a két helyiséggel rendelkező tároló, valamint egy fedett gépkocsibeálló. Állattartásra alkalmas kis melléképület is van, amely felújítást igényel, vagy szükség szerint bontható. A kert 4585 m², amely gazdálkodásra alkalmas, az udvari rész kerítéssel le van választva.

A ház a belső felújítás után apróbb befejezési munkálatokat igényel, külső falazata festéssel még csinosabbá tehető. A tető cserép héjalású, jó állapotban van. Az épület száraz, de vegyes falazatú, vályogtégla és tégla építésű.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018