6 500 000 Ft
75,6 E Ft/m2
6,5 M Ft
75,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lénárddaróc eladó családi ház

86  m2 alapterület
2 szoba
Újszerű állapotú
1176 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: M000394
Borsod – Abaúj - Zemplén vármegyében, a Bükk hegység természet közeli csendes kis településén, Lénárddarócon eladó egy, felújítandó, 86 m2-es, 2 szobás, családi ház, 1176 m2 telekkel.

Kő alapzata, tégla falazata stabil, repedés, vizesedés mentes, fa tetőszerkezete jó állapotú, palafedéssel, fa nyílászárói még az eredetiek.
A földszint rész 53.2 m2, a szuterén helyiségek belmagassága (alsó szint) 1.88 m, ez 32.7 m2 terület.
A beton aljzat és metlaki lap van az alsó két szuterén helyiségben (felújítandó), a felső helyiségekben parketta, metlaki lap és simított beton az aljzat.

Az ingatlan összközműves, elektromos áram, gáz , víz és szennyvízcsatorna közművel is rendelkezik.
A házban a fűtéshez 2 db.konvektor lett hivatalosan felszerelve, egy a szuterénben egy pedig a földszint egyik szobájában, vagy kályhával fűthető. (Néhány éve a konvektorok nem voltak használva.)
Az alsó fürdőszoba kivételével a házban a víz és szennyvíz szerelvények ki lettek cserélve.

A ház elosztását a helyiségek méreteit tekintse meg a méretarányos alaprajzon!

A telek alkalmas lehet kertészkedésre, hobbikert kialakítására, állattartásra egyaránt, ehhez a telken lévő ásott kút biztosíthatja a vizet. Jelenleg pár darab szilvafa meggyfa és körtefa van a hátsó kertben.

A település, a Lázbérci Tájvédelmi Körzet szomszédságában található, a holland nemzetiségűek által kedvelt lakóhelyek egyike.

Hívjon, ha Önnek fontos a természet közelsége, a tiszta levegő, szeretne egy ilyen helyen élni vagy szeretne itt egy hétvégi házat, amit saját ízlése szerint újíthat fel!
Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk,kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány.

hirdetés
© 2018