59 900 000 Ft
242,5 E Ft/m2
59,9 M Ft
242,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lánycsóki családi ház eladó, 247 négyzetméteres, 7 szobás

247  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
874 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Lánycsókon, csendes környezetben 1990-ben épült családi ház eladó. Lánycsók Baranya megyében, Mohácstól 5 km távolságra helyezkedik el. Az eladásra kínált ingatlan közelében iskola, óvoda, bolt, posta, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, buszmegálló megtalálható.

A falazat poroton téglából készült, a házat folyamatosan karbantartották, felújították, kiváló állapotú. A külső nyílászárók hőszigeteltek, a vízvezetékek, burkolatok felújítottak. A szobák parkettásak és laminált padlósak. A fűtés gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldott, a vegyes tüzelésű kazán újszerű állapotban van. A meleg vizet két villanybojler biztosítja.

A fölszinten előszoba, étkező-nappali, konyha, fürdő, WC és három szoba, a tetőtérben három szoba, közlekedő és egy WC található. Az udvarból külön bejáraton megközelíthető újépítésű lakrészben konyha, szoba, kamra és fürdő WC-vel került kialakításra. Az főépület alatt 80 m2-es szuterén van, itt kaptak helyet a kazánok, az egyik villanybojler és egy kamra is. A fölszint és a különálló lakrész is légkondicionált.

Fedett terasz, két garázs, nyári konyha, ólak, tároló tartozik hozzá.
Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018