85 000 000 Ft
653,8 E Ft/m2
85 M Ft
653,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lajosmizsei eladó családi ház, 4 szobás, 130 négyzetméteres

130  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
535 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Kecskeméttől 17 kilométerre Budapest irányába, Lajosmizse kedvelt részén az Eötvös utcában, egyedi elosztású, kiváló elrendezésű, gyönyörűen felújított, fiatalos, nappali + 3 szobás családi ház, garázsokkal, tárolókkal, 535 m2 telken!

A tégla építésű családi ház utoljára 2020-ban lett felújítva, amikor a teljes ház burkolata és belső designja lett cserélve, fiatalos hangulatot adva a háznak. A galériáról letekintve a tágas nappalira, a kandallóra nem lesz kedve tovább menni!  A ház elosztásában kiválóan elkülönül a közös tér és a magánszféra.

FÖLDSZINT: gardróbszoba, mosókonyha, wc és garázs
MAGASFÖLDSZINT: nappali, étkező, konyha, wc, terasz
EMELET: galéria, 3 hálószoba, fürdő, terasz

Az 535 m2 telek és a ház előtti terület is térkövezett, hangulatos szaletlivel, zöld felületekkel, két udvarról megközelíthető garázzsal, amelyből egyik jelenleg tárolóként funkcionál.
Az irányár tartalmazza az összes lámpatestet, a beépített bútorokat, gépesített konyhabútort és a függönyöket is!

Az ingatlan kiváló választás annak, akinek fontos az autópálya közelsége, nem szeretne felújítással bajlódni és egy hangulatos, egyedi családi házban képzeli a mindennapokat, egy kedves kis városban!

Igény esetén hitel/banki finanszírozásban is segítséget nyújtunk! Bankfüggetlen hitelszakértőnk a legjobb piaci csomagot választja ki Önnek, minden egyéb lehetőséget (CSOK, babaváró hitel, áfa és illeték visszaigénylési lehetőségekről teljeskörű tájékoztatás). Ingatlanának értékesítése szükséges a lakásvásárláshoz? Ebben is segítek, Önnek csak költözni kell!
Várom megtisztelő hívását!

85000000 Ft

hirdetés
© 2018