30 500 000 Ft
305 E Ft/m2
30,5 M Ft
305 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lajoskomáromi eladó családi ház, 3 szobás, 100 négyzetméteres

100  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1659 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Balatontól mindössze 23 km-re, a Fejér vármegyei Lajoskomáromban 100 m²-es, tégla építésű lakóház eladó

A házban, amely 1659 m² telken helyezkedik el, három hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba, külön toalett, tágas konyha-étkező, található. A konyhához közvetlen kamra kapcsolódik, amely külső bejáratról is megközelíthető. Az épületbe egy nyitott teraszról érkezünk a tágas közlekedőbe, ahonnét a fontosabb helyiségek nyílnak.

Jó elrendezésének köszönhetően, kisebb átalakítással akár egy amerikai konyhás nappali is kialakítható, így növelve a hasznos teret.

Az épület fűtése jelenleg fatüzeléses kályhákkal megoldott, amelyeket a tulajdonos új lakóhelyére magával visz. A központi fűtés kialakításához gáz az utcában, a ház előtt elérhető. Víz-, csatorna és elektromos áram az épületben található, az internet lehetőséget Telekom biztosítja.

Az ingatlan per- és tehermentes, rendezett jogi háttérrel rendelkezik, viszonylag rövid határidővel birtokba vehető.

Az ingatlan hitelképes, ajánlom családalapításban gondolkodó, fiatal házaspárnak, akik saját ötleteikkel, kis anyagi ráfordítással igazi otthonná tudják varázsolni ezt a családi házat. Az utca csendes, átmenő forgalomtól mentes, rendezett házakkal, jó szomszédsággal rendelkezik.

A telek utcafrontja széles, az udvarban felújítandó vagy bontandó melléképületek találhatóak.

A településen többnyire sváb nemzetiségű lakosság él, amely garancia az itt található házak, kertek rendezettségére. Takaros, zöld növényzettel tagolt széles utcák, rendezett, parkosított területek és ápolt terek, kertek jellemzik. A falu lakossága összetartó, rendszeres közösségi és civil baráti körök rendezvényein is (szüreti ünnepség, falunap, farsangi mulatság stb.) képviseltetik magukat. A falu határában található szőlőhegyi kis présházak háborítatlan békéje, a bájos pincécskék és környező horgásztavak hangulatos vidéki kikapcsolódásra csábítanak egész évben. A településen általános iskola, háziorvosi ellátás, fogorvos, gyógyszertár, pékség, cukrászda, élelmiszer és vegyesbolt, sőt benzinkút is megtalálható.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését és további tájékoztatásra lenne szüksége, várom hívását! A megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Stóka Andrea
Duna House Örökös tag értékesítő

hirdetés
© 2018