4 500 000 Ft
93,8 E Ft/m2
4,5 M Ft
93,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Körösladány 1 szobás családi ház eladó

48  m2 alapterület
1 szoba
felújítandó
1403 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A vaskakas csípje meg, ez ám a kemencés házikó, sürgősen eladó!

Tisztelt érdeklődő!

Békés vármegyében a Sebes-Körös folyó szomszédságában, Körösladány város városszéli utcájában eladásra kínálok egy 48 négyzetméter alapterületű kis vályog házikót. Az ingatlan csendes utcában található, tulajdonosa kikapcsolódásra, vidéki madárcsicsergős pihenésre vásárolta és kezdte meg a korhű felújítást. A ház vályogból épült, klasszikus földpadlós, kemencés parasztház. A belső elrendezése is a paraszti praktikumot és egyszerűséget mutatja, a főbejáraton egy konyha részbe lépve jobbra és balra egy-egy helyiség található. A 25 négyzetméteres nagyszobát a fehérre meszelt kemence uralja, világos, egyszerű nagyszerűségével. A konyhából nyíló kamra fürdőszobaként is funkcionál. A ház tetőszerkezete kiváló, a tetőt kibővítve a ház előtt egy nagyobb fedett terasz került kialakításra. A nagyszoba 25 négyzetméteres, a konyha 14, illetve a fürdőszoba közel 9 négyzetméter alapterületű.

Gázcsonk és víz az udvarban, villany a házban. Az udvaron egy nagyobb könnyűszerkezetes tároló található, mely egybefogja a hátsó épületrészt is. A hátsó kert legényt kíván aki rendbeteszi és kaszálja, majd megfáradva a kertben található kb 60 gyümölcsfa tövében szomját oltja a pálinkafák nedűjével.

Amennyiben felkeltettem a figyelmét, egy igazi vidéki kuckóhoz, kérem keressen bizalommal!

Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

hirdetés
© 2018