279 000 000 Ft
917,8 E Ft/m2
279 M Ft
917,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kőröshegy eladó családi ház

304  m2 alapterület
7 és fél szoba
állapotú
1614 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok a Balaton déli partján, Balatonföldvár közvetlen szomszédságában, Kőröshegyen egy 345 m2-es örökpanorámás családi házat. Az ingatlan Kőröshegy legismertebb szőlőhegyén, a Kőröshegyi Levendulás közvetlen szomszédságában található.
A négyszintes, jó külső és belső állapotban található ingatlan 3 külön bejárattal rendelkező lakása minőségi burkolataival, egyedi belső lakó tereivel és bútoraival minőségi lakhatást, nyaralást biztosít leendő tulajdonosának. A ház mindhárom lakásának helyiségei jelenleg teljesen berendezettek, egyedi, lakberendezési megoldásokkal, bútorokkal, melyek benne vannak az árban. A valaha borozóként működő pinceszint akár újra használható vendéglátó vállalkozás létesítésére, a meglévő száraz, borospince kiválóan alkalmas szőlészkedésre új tőkék telepítésével. Mindhárom lakásban panorámával rendelkező gépesített konyha minden igényt kielégít, a tágas nappali kitűnő teret biztosít a családi összejöveteleknek minden évszakban. A hatalmas teraszok és az erkélyek kiváló lehetőséget nyújtanak a felhőtlen napozásra, esti beszélgetésekhez, grillezéshez, kemencében való sütögetéshez miközben a balatoni, a kőröshegyi völgyhíd és levedula ültetvények körpanorámájában gyönyörködhetünk. A tetőtérben kialakított dolgozószoba megfelelő nyugalmat biztosít az otthoni munkavégzéshez is.
A 3 külön bejárattal rendelkező ingatlan kiválóan alkalmas többgenerációs családoknak állandó lakhatásra, nyaralásra vagy befektetési céllal vásárlók részére is! Mielőbbi megtekintésért várom szíves jelentkezését!

hirdetés
© 2018