199 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
199 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Környe, új építésű

175  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
1082 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálatában ajánljuk megvételre Komárom-Esztergom Vármegyében, hazánk egyik legszebb területén a Tatai medence dimbes-dombos tájegységén, a megyeszékhelytől, Tata­bá­nyától 5 kilo­mé­terre található Környe község üdülőparkjában, ezt a tóparti családi házat

A 2022-ben épült belterületi ingatlan idilli környezetben, egy üdülőparkban, a tó partján helyezkedik el. A 175 m2 alapterületű modern ingatlanban helyet kapott amerikai konyha nappali, 3 szoba, 2 fürdőszoba, 3 WC, gardróbszoba, tárolóhelyiség. A nappaliból hatalmas fedett terasz nyílik. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. Az otthon melegét elektromos padlófűtés biztosítja, helyiségenként vezérelt intelligens termosztáttal. A fényekről, kívül-belül ledes világítás gondoskodik. Az elektromos hálózatot 8.5 kW-os napelem rendszer támogatja szaldós elszámolással. A vízellátás duál rendszerben lett kiépítve, fúrt kúttal is rendelkezik. A vízvezetékrendszer BWT vízlágyítóval felszerelt. Az épület könnyűszerkezetes, falai és födéme szigetelt. A tető antracit betoncseréppel fedett. Az ablakok 3 rétegűek, szúnyoghálóval felszereltek. A rezsi költség minimális. A beépített bútorzat és gépészet a vételár részét képezi!

A telek területe 1082 m2, parkosított díszkerttel, örökzöld növényekkel és napozóterasszal, melyhez Solar tusoló és zuhanypanel tartozik. Parkolni a kerten belül kialakított 400 nm-es térkövezett területen lehet.

A hegyek, dombok között elterülő Üdülőpark 50 hektár területű, melyből mintegy 10 hektárt tesz ki a rajta lévő tiszta vizű halakban gazdag természetes tó. A tavon strandolásra, külön engedéllyel horgászatra, csónakázásra és egyéb vízi sportok űzésére adódik lehetőség. A park zárt rendszerű, kerítéssel és sövénnyel körbekerített. A bejáratnál buszmegálló található.

Környe színes kulturális élete, kiváló természeti adottságai, a község gyors, nagymértékű fejlődését elősegítő komoly ipari beruházások, mely eredményeként létrejött a dinamikusan fejlődő ipari park, ideális életteret biztosít mind családok, mind befektetők számára.
Ha csendes, természetközeli helyet keres álmai otthona, vagy nyaralója színhelyéül, szeret horgászni, strandolni, esetleg a vízi sportokat kedveli, szívesen sétál az erdőben, akkor további információért hívjon minket bizalommal!

Jöjjön el, tekintsük meg együtt!

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA
ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,
független banki ügyintéző ajánlásával
SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHON

hirdetés
© 2018