89 000 000 Ft
613,8 E Ft/m2
89 M Ft
613,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Kóny, 145 négyzetméteres

145  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Összeköltözők figyelmébe!
Kónyban, Győrtől kb. 20 km-re a újszerű, kétgenerációs, két különálló modern, alacsony fenntartási költségű családi ház eladó.
A két külön hrsz-n lévő családi házak egymás mögött két külön utcafronton661m2+729m2-s területen helyezkednek el.
A 105 m2-es házat 2008-ban építették, ahol 2 szoba, fürdőszoba, wc, különálló vendég wc, előszoba, közlekedő, konyha, kamra és nappali került kialakításra. A másikat 2013-ban építették idős szüleinknek. A 78 m2-es alapterületen 1 hálószoba, amerikai konyhás nappali, kamra, előszoba, nagy fürdőszoba, külön wc található.

A lakóépületet IsoteQ plusz falazóanyagból építették, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal ezáltal jószigetelése van az épületeknek és a fenntartási költsége alacsony.
Az otthonok melegéről gáz-cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, plusz alternatívaként a kisebbik házban egy kandalló is helyet kapott. A lakóépületeknek külön gázórája van, a víz és elektromosáram almérők felszerelése opcionálisan kivitelezhető.

Mindkét telek parkosított, dísznövényekkel és termő gyümölcsfákkal. Az udvaron álló télikert alatt pincét alakítottak ki. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető!

A környék csendes és biztonságos, így ideális választás a családok számára. A közlekedési lehetőségek széleskörűek, így autóval és tömegközlekedéssel is könnyen elérhető az ingatlan.

További kérdés esetén hívjon bizalommal!

Csok pluszra alkalmas! Irodánkban ingyenes csok és hitelügyintézés várja!



-

hirdetés
© 2018