36 900 000 Ft
307,5 E Ft/m2
36,9 M Ft
307,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kistokaj 4+1 szobás családi ház eladó

120  m2 alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
562 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó frissen felújított 2 generációs ház Kistokajban a tó közelében!

Örömmel kínáljuk eladásra ezt a szépen kialakított, 2 generációs családi házat Kistokajban, egy nyugodt és természetközeli környezetben, a tó közvetlen közelében. Ez a gyönyörű ingatlan ideális választás azok számára, akik tágas otthont keresnek, külön bejáratokkal és több fürdőszobával.

Legfőbb jellemzők:

Kiváló állapot és friss felújítás: Ez a ház frissen felújított, és azonnal beköltözhető. A tulajdonosok gondoskodnak arról, hogy az ingatlan minden részlete egy igazán minőségi követelménynek megfeleljen.

Két külön bejárat: Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, ami tökéletes lehetőséget biztosít két generáció, vagy akár bérlők elszeparált lakhatására.

Kényelmes helyiségek: A ház tágas és jól elrendezett helyiségeket kínál. A konyha + nappali (30 m²). A két fürdőszoba lehetőséget ad, hogy a család több tagja is felfrissüljön.

Gazdag kültéri terület: A 562 m² kerttel rendelkező ingatlan tökéletes lehetőséget nyújt kikapcsolódásra és szabadtéri rendezvényekre. Kertészkedésre, grillezésre, akár gyermekjátékokra is rendelkezésre áll.

Fantasztikus elhelyezkedés: Az ingatlan Kistokajban, a tó közvetlen közelében található. Ez egy nyugodt és csendes környék, amely lehetővé teszi a természet szerelmeseinek, hogy élvezzék a tájat és a környező terület nyújtotta lehetőségeket.

Az ingatlan irányára: 36.900.000 Ft

Ne habozzon! Ez az ingatlan kivételes lehetőség egy frissen felújított 2 generációs házra Kistokajban.

hirdetés
© 2018