27 500 000 Ft
319,8 E Ft/m2
27,5 M Ft
319,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kisláng 3 szobás családi ház eladó

86  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
7193 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház, Kislángon nagy telekkel eladó!Kisláng község. a termőföldjéről méltán híres Mezőföldön, Fejér vármegyében, az Enyingi járásban, található.A községen keresztül halad a 64-es és 7-es főutat, Enyinget és Polgárdit összekötő 6301-es út, de megközelíthető a település Soponya felől is.
A 7193 nm-es telken található, 86 nm-es családi ház, gazdasági épületekkel, akár családi gazdaság kialakítására is alkalmas lehet.
1967- ben épült, vegyes falazatú házban előszoba,2 szoba, nappali-étkező-konyha,fürdőszoba,spájz található.
Nyolc éve lett bevezetve a szennyvíz csatorna, akkor kapta a fürdő a jelenlegi arculatát, a tulajdonosok elmondása szerint ekkor vízvezeték és részleges villany vezeték csere is történt.
Idén a tetőcserepeket átrakták, a kúpcserepek kikenése is megtörtént
A nyílászárók, az előszoba ablakait kivéve, fa szerkezetűek, az első szoba ablaka, redőnnyel is ellátva került beépítésre.
Fűtése eredetileg 2 darab nagy cserépkályhával lett megoldva , melyek ma is működő képesek, de az idős lakók kényelme miatt,bevezetésre került a gáz is, jelenleg a konvektorokkal fűtenek.

A tulajdonost, Székesfehérváron 1 szobás lakáscsere is érdekli, az uszoda környékén, értékegyeztetéssel!
A megvásárlásához, Falusi CSOK igénybe vehető, melynek ügyintézésében, akár hitel igénylésében is, segítséget tud nyújtani az irodánk.

Az ingatlan megtekintéséhez előre egyeztetett időpont szükségeltetik
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

hirdetés
© 2018