61 900 000 Ft
409,9 E Ft/m2
61,9 M Ft
409,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Kiskunlacháza

151  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
960 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***CSOK PLUSZRA ALKALMAS INGATLAN KISKUNLACHÁZÁN!!***
Eladó Pest megyében Kiskunlacházán egy 2000-ben épült 151 m2-es, kétszintes ház 960 m2-es telekkel. Az ingatlan egy saroktelken helyezkedik el, így két bejárattal rendelkezik. Fűtését gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókon keresztül, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A ház alatt egy 64 m2-es pince található, itt kapott helyet a kazánház és a garázs. Az alsó szint 91 m2, ahol nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, WC, előszoba és egy télikert található. A felső szint 60 m2, itt 3 hálószoba és egy fürdőszoba lett kialakítva. A nagy méretű kert lehetőséget ad a pihenésre, kikapcsolódásra.
Az ingatlantól pár perc sétára minden megtalálható, amire egy családnak szüksége lehet, óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok és a Volánbusz megállója, amivel 50 perc alatt Budapestre érkezhetünk.

Referenciaszám: M284741
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018