32 000 000 Ft
333,3 E Ft/m2
32 M Ft
333,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Kisbér, 96 négyzetméteres

96  m2 alapterület
3 és fél szoba
1000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kisbér gyönyörű,zöldövezeti részén eladó egy 96 nm-s,tégla építésű,felújított,CSOK-ra alkalmas családi ház,1000 nm-s telken.

A házban három szoba van, plusz nappali,plusz egy nagy előszoba,konyha,fürdő-wc egy helységben.

A fűtés gázzal és egy hangulatos,fa tüzelésű kandallóval történik,sőt van egy hűtő-fűtő klíma berendezés is.

A víz és villanyvezetékek cserélve lettek,a nyílászárók szintén ki lettek cserélve műanyagra, az ingatlan összközműves, fúrt kút van az udvaron szivattyúval.

A környék csendes,tele van fákkal,zölddel,a központ pár perces sétával megközelíthető.

Kisbér mondhatjuk,hogy a Bakony " fővárosa ",itt van bölcsöde,óvoda,iskolák egészen a felső fokig,orvosi rendelő,kórház,saját rendőri kirendeltség,SPAR -abc,CBA-abc, csütörtökönként pedig egy hatalmas piac van,aminek olyan jó a híre,olyan közkedvelt,hogy távoli települések lakói is látogatják.

Utazás szempontjából is jó elhelyezkedésű a település,közel van az M-1 autópálya,innen már Budapest és Győr,valamint Komárom is könnyen megközelíthető.

A ház jó választás lehet családosoknak,természet kedvelőknek,ha szeretné megtekinteni hívjon bizalommal,nézzük meg együtt.

Ár : 32 000 000 .-Ft



Kun Judit



A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézővel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelről vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttműködő profi szakember csapattal rendelkező vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kőműves és ácsmunkák, belsőépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetőtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!

hirdetés
© 2018