43 000 000 Ft
358,3 E Ft/m2
43 M Ft
358,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Keszü

120  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
870 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló lehetőség egy bájos, felújított parasztházra!
Ez a gyönyörű, 120 négyzetméteres ingatlan minden igényt kielégít. A gáz és kazánfűtésnek köszönhetően mindig meleg és otthonos lesz a hangulat, legyen bármelyik évszak. Ezenkívül az ingatlan a falu csendes részén található, közel a buszmegállóhoz. Az ingatlan területe 840 négyzetméter, amely biztosítja a privát és kényelmes életteret. További előnye, hogy van egy különálló fatároló, ahol könnyedén tárolhatja a tűzifákat és mindig kéznél lesznek a hidegebb időszakokban. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs is, így autóját biztonságban tudhatja, és soha nem kell aggódnia a parkolási lehetőség miatt.
Ezenkívül az ingatlan a falu csendes részén található, közel a buszmegállóhoz, így könnyedén elérheti a környező területeket és városokat. A nyugodt környezet és a vidéki táj varázsa valóban megnyugtató otthont biztosít.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Jöjjön el, és tekintse meg ezt a csodálatos parasztházat! Hívjon most és legyen Öné ez a elbűvölő otthon!
A házban a bútorzat megbeszélés alapján maradnának. Valamint a garázs és a kert teljes felszerelése a házhoz tartozik.Érdekli? Hívjon! Nézzük meg!

hirdetés
© 2018