146 000 000 Ft
912,5 E Ft/m2
146 M Ft
912,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Keszthely, 160 négyzetméteres

160  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
1890 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Keszthely-Kertvárosban szép kertek és zöld területek találhatók, amelyek lehetővé teszik a lakók számára, hogy élvezzék a friss levegőt és a természet közelségét. A környék jól szolgáltatott és könnyen elérhető, a város központja, kulturális látnivalói és a Balaton is könnyen megközelíthetőek. A szomszédságban változatos ingatlanok találhatók, beleértve a családi házakat, kertvárosi villákat és modern lakóparkokat is. A Keszthely-Kertvárosi ingatlanok kiváló lehetőséget kínálnak mindazok számára, akik egyensúlyra vágynak a városi élet és a természet között.
Ez az 1890 négyzetméteres, parkosított területű ingatlan ideális választás az összeköltözők, befektetők és nagycsaládosok számára. A 160 négyzetméteres, duplakomfortos házban 4 hálószoba és 2 nappali található, így elegendő tágas és kényelmes hely áll rendelkezésre.
Az ingatlanhoz tartozik egy gyönyörű gyümölcsfákkal tarkított kert, kerti tároló, valamint egy pince is. A nagy terasz lehetőséget biztosít a szabadban eltöltött időre, ahol a család és barátok együtt pihenhetnek.
A ház történelmi hangulatot áraszt, melyet a modern kényelemmel ötvözve egyedülálló otthoni élményt nyújt. Ez a ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy életstílus és a természet közelségét kínáló otthon. Irányár: 146 Mft.

hirdetés
© 2018