128 000 000 Ft
640 E Ft/m2
128 M Ft
640 E Ft/m2

Eladó családi ház
Keszthely eladó családi ház a Csók István utcában

200  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
544 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Keszthely legfrekventáltabb övezetében, a belvárost és a Balaton partot összekötő történelmi villanegyedben, 544 m2 telken, zöld növényekkel határolt, füvesített kerttel rendelkező 130 m2(földszint) + 70 m2(emelet)+20 m2 (emeleti terasz) alapterületű, eredetileg Bauhaus stílusban épült családi/nagypolgári villa eladó.
A ház földszintjén lépcsőházas előtérből nyílik három, vörösfenyő ajtóval rendelkező szoba, melyből a kert felöli kis galériával is rendelkezik, közvetlen kapcsolódik a földszinti, lapos kő borítású teraszhoz. Ezen kívül, kádas, WC- fürdőszoba, hagyományos stílusú étkezős konyha, valamint kamra, és szuterén lejárat helyezkedik el.
Az emeleti részen egy nagyméretű,nappali, két hálószoba, egy két irányból megközelíthető zuhanyzós fürdő WC-vel, valamint egy kellemes gesztenyefa lombkoronára tekintő zárt, diszkrét terasz található (20m2).
A szuterén jelenleg pince-kazánház hasznosítású, de megfelelő felújítással wellness vagy konditerem funkcióra is alkalmassá tehető.
Az ingatlan gáz-központi fűtéses, hagyományos radiátorokkal. A földszint központi szobájában, igény szerint a három egybefüggő helyiséget befűtő, fatüzelésű cserépkályha is található. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Az udvaron lévő fúrt kút alkalmas a kert öntözésére. Az épület mellett közvetlen, gyorsépítésű garázs, mögötte féltetős fatároló van. A ház adottsága, hogy nyáron az árnyékot adó fák és a falak hőtartása miatt kellemesen hűvös, télen viszont napsütéses, meleg.
Az ingatlan családoknak állandó lakásként, illetve nyaralóként is ideális, valamint frekventáltsága, miatt befektetési célra is kiválóan alkalmas.
Az ingatlan jelenleg is lakható, de igény szerint modernizálást, felújítást igényel.
Egyik szobája 1800-as évek végi kézi gyártású, elegáns vajszín franciaágyas hálószoba, illetve szalon bútorral van berendezve, nagyméretű ovál - csiszolt tükrökkel, valamint a kandallós szobában fatőkés zongora, régi zongoraszékkel, mely berendezés igény szerint ugyancsak megvásárolható.
További információval személyes találkozás esetén szívesen állok rendelkezésre.

Ára:128 millió Ft

Érdeklődni:
e-mail:

hirdetés
© 2018