34 900 000 Ft
349 E Ft/m2
34,9 M Ft
349 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház Kereki

100  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1427 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Rögtön költözhető!
Falusi CSOK igényelhető!
A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy CSALÁDI HÁZAT KEREKIBEN, Balatontól csak 9 km, az M7-es le-és felhajtó csak 3 km távolságra! A kerékpárút kiépítése folyamatban! Kereki folyamatosan fejlődő, bájos kis település, egész évben csendes és biztonságos.

A KEREKI CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- a telek mérete: 1427 m2, természetre panorámás
- vezetékes víz-, villany bevezetve, gázcsonk és ásott kút a telken
- a lakóház téglából épült az 1970-es években, pala tető, még az eredeti fa nyílászárók, az eredeti burkolatok vannak. Néhány éve a teljes villanyhálózatot megújították, kicserélték a villanyórát. Fűtésrendszer nincs kiépítve, de több kéménye is van az épületnek, lehet gondolkodni elektromos fűtésben, ill. gázcsonk a telken. Jelenlegi állapotában felújításra szorul, viszont egy határozottan masszív épület, nincsenek repedések, nincsenek vizes falak!
- jelenlegi elosztása: 3 szoba, előszoba, konyha, étkező, éléskamra, fürdőszoba, wc, tágas fedett terasz (ha már felújítás, érdemes a falakhoz hozzá nyúlni, úgy nagyobb helyiség -nappali- kialakítható)
- részben alápincézett
- tégla építésű garázs és melléképület
- rendezett kert, amely dombokkal körülvett, temészetre panorámás
- az ingatlan kisebb gazdálkodásra is alkalmas

Amennyiben a LIDO HOME által kínált KEREKI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

hirdetés
© 2018