37 990 000 Ft
487,1 E Ft/m2
38 M Ft
487,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kemendollár eladó családi ház

78  m2 alapterület
4 szoba
1422 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csendes településen, Zalaegerszegtől 15 km-re KEMENDOLLÁRON kínálom eladásra ezt az 1422 nm-es sík, rendezett telken fekvő 78 nm-es tégla falazatú, kiváló elrendezésű családi házat.
Az ingatlan teljes belső felújítása során, víz-villany vezetékek, ablakok cseréje, az aljzat betonozása és szigetelése, padlófűtés előkészítése, mennyezet profilozása megtörtént. A fürdőszoba befejezése, előkészített belső falak festése, és a a kazán kiválasztása igény szerint már az új tulajdonost várja.

A főbb jellemzők:
-1422 nm körbekerített, sík terület
-78 nm-es hasznos alapterületű ház
-3 rétegű műanyag ablakok
- száraz pince, tároló, melléképület
-tágas nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, mosókonyha, fürdő, WC, szélfogó
-teljes közművel ellátott
-jogviszonyok rendezettek
-telken fúrt kút, sok gyümölcsfa
-buszmegálló közel
-új villanyóraval, éjszakai árammal ellátva

Szomszédos községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt megtalálható. E kedves kis település nyugodt pihenést biztosít az itt élőknek. Szép természeti környezet, jó levegő, dimbes-dombos erdők sokasága jellemző a tájra.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

hirdetés
© 2018