34 990 000 Ft
279,9 E Ft/m2
35 M Ft
279,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Kelevíz, 3 szobás

125  m2 alapterület
3 szoba
5041 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Marcalitól 6 km távolságra a 68-as jelzésű út mentén elhelyezkedő nyugodt településen, Kelevízen vált eladóvá egy 125 m2 hasznos alapterületű 2 nagy hálószobával és nappalival plusz egy (kb 30m2) műteremnek használt tetőtérrel rendelkező tégla épitésű családi ház. Az egyedi hangulatú kertben rengeteg fával, halas tavacskával, kúttal, terasszal.

A Balaton 20 perc, az M7-es autópálya Balatonberényi felhajtója autóval 15 perc alatt elérhető.


Az ingatlanról részletesen:
-dupla széles (kb 40m) telke 2 helyrajzi számon van nyilvántartva, összesen 5041 m2 nagyságú
-dupla üvegezésű, fa ablakok rovarhálóval redőnnyel
-falazata ép, száraz, a tető cserép borítású
-a fűtésről központi vaillant gákazán vagy a hatalmas vízteres cseréphályha gondoskodik, mely a meleget minden helyiségben radiátorok segítségével adja le
- a tetőtér a 90-es években készült el, fa burkolata és a nagy egybefüggő tér egyedi hangulatot teremt az alkotáshoz, (a tetőablakok cseréje a közelmúltban megtörtént)
- a településen nincsen kiépített szennyvízhálózat, annak elvezetése egyedi udvari emésztővel megoldott
-a főépület mögött több tároló, melléképület, garázs taláható egy pincével
-az udvarban még kút, gyümölcsfák és veteményesnek alkalmas terület is rendelkezésre áll, a kerti tóban koi pontyokkal, a telek végében vágásérett erdővel (fenyőfa, nyírfa)
- biogazdálkodásra, állattartásra kifejezetten alkalmas

A Balaton második vonalában, Marcali aglomerációjában elhelyezkedő települést kifejezetten ajánlom kisgyerekes családoknak, a kisebb, nyugodt és összetartó közösségeket kedvelőknek.
A helyi vezetés nagy hangsúlyt fektet a faluban élők foglalkoztatására, képzésére. A kelevízi kosárfonók országosan elismert közösség, minden nagyobb rendezvényen öregbítik a falu hìrnevét. Több elismerés birtokosai és helyi mintaboltot is üzemeltetnek.
A településen még élelmiszerbolt,dohánybolt, közösségi ház, könyvtár és hatalmas játszótér szolgálja az itt élők mindennapjait. Az idei évben készül el a Balatoni bringakörhöz kapcsolódó bicikliút is.

A 6 km távolságra lévő Marcaliban rengeteg bevásárlási lehetőség, közintézmények, kórház, iskolák, bankok, gyógy és élményfürdő megtalálhatóak.

A szobák és a melléképületek is praktikus elosztásúak.
Ha Ön mesebeli vidéki portát keres, megtalálta.

Az adatok tájékoztató jellegűek.
Megtekintésért, további információkért várom hívását!

hirdetés
© 2018