12 700 000 Ft
198,4 E Ft/m2
12,7 M Ft
198,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Karancsberény családi ház eladó, 1 szobás

64  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
1100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Nógrád megyében, Salgótarjántól 10 km-re található Karancsberényben, eladó egy komfortos, felújított 64 négyzetméteres családi ház, 1100 nm-es telekkel. A házban egy nappali, egy hálószoba, konyha és fürdőszoba található. Az ingatlan összközműves, fűtését gázkonvektor biztosítja, de kiegészítő fűtésként egy kandalló is üzemeltethető a nappaliban. A meleg víz ellátása villanybojlerrel történik.
A házban az elmúlt években kialakításra került egy tusolós fürdőszoba, wc-vel és 2018-ban a teljes villany és vízhálózat is felújításra került.
Az ingatlannal egybe építve, de külön bejárattal, egy kis komfortos lakrész is található, szintén gázkonvektorral fűthető és fürdőszobával, wc-vel rendelkezik, igény esetén a ház többi részével összenyítható.
Kisebb földszinti vagy első emeleti lakásra is cserélhető Salgótarjánban, vagy Heves megyében (főleg Hatvan-Petőfibánya környéke).
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Hitel igénybevételéhez irodánk teljes körű, díjmentes segítséget nyújt.

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018