48 000 000 Ft
282,4 E Ft/m2
48 M Ft
282,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Karácsond

170  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
700 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: KTA/97618
Heves megyében, Karácsondon kínálok eladásra egy 2006-ban épült családi házat eladásra. A ház két lakrészből áll, az egyik egy 100 nm-es, benne modern, szép fürdőszoba, dupla mosdóval, masszázskáddal, Wc-vel és bidével, 30 nm-es nagy nappalival, illetve közel 20 nm konyha-étkezővel kamrával. Kényelmes, világos hálószoba és a hozzá tartozó zuhanykabinos fürdővel. A másik lakrész nappali, konyha, szoba, fürdőből áll, ez még plusz 70 nm. Teljesen különálló rész, így a villany-víz-gáz órák teljesen külön vannak.
A nyílászárók új, műanyag nyílászárók, a tető cserép, szigetelt téglafalak. A tetőtér betongerendás, beépíthető. A fűtés gázzal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy fedett terasz is, egy elektromos kapuval ellátott garázs és szép kert gondozott rózsákkal, termő gyümölcsfákkal. A kertben kerticsap található.
Az ingatlan fekvése kiváló, 1-2 perc sétával bolt, orvosi rendelő, dohánybolt, posta, gyógyszertár elérhető, illetve buszmegálló szintén a ház közvetlen közelében van.
Ajánlom ezt az ingatlant fiatal pároknak, vagy középkorúaknak, akik esetleg az idős szülőket maguk mellett szeretnék tudni, de külön lakrészben. Az ingatlanban minden új, szinte azonnal költözhető.
Vásárlását tudjuk segíteni díjmentes hitelügyintézéssel, illetve ügyvédi hátteret biztosítunk. Hívjon bizalommal és további tájékoztatást nyújtok!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018