77 300 000 Ft
429,4 E Ft/m2
77,3 M Ft
429,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kaposvári családi ház eladó, 180 négyzetméteres, 4+3 szobás

180  m2 alapterület
4 és 3 fél szoba
állapotú
400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Mindig is közkedvelt környék marad, Vörösmarty utca!

Eladásra kínálunk Kaposvár egyik legnépszerűbb lakóövezetében, az Észak-nyugati városrészben, egy igazán kétgenerációs családi házat.

A földszinti lakrész inkább polgári stílusú, de felújított. Itt folyosó, étkezős konyha, két nagyon tágas és egy kisebb szoba, fürdőszoba wc-vel és egy kamra található. Ennek a szintnek a fűtéséről új típusú konvektorok gondoskodnak.

Az udvari fedett teraszról indul a tetőtéri lakáshoz vezető külön lépcső. Ezen a szinten egy beépített szekrényes folyosóról jobbra 3 hálószoba, végén pedig egy külön wc kézmosóval és egy szép fürdőszoba nyílik.
A folyosó bal oldaláról lépünk be a világos, délre néző tágas nappaliba, melyhez egy praktikus pici, modern gépekkel felszerelt konyhasarok kapcsolódik. Ezen szint fűtését padlófűtés biztosítja.

A nappaliból kilépünk a tágas erkélyre, ahonnan lenézhetünk a nem nagy, de gondozott udvarra, melynek sarkában került elhelyezésre az elektromos kapus garázs.

A ház jelenleg két lakórészként használt, de alkalmas arra is hogy a földszinti rész irodaként, rendelőként funkcionáljon az emeleti rész pedig megmaradjon lakásnak.

Ez tényleg az a ház, ahol két generáció együtt, de mégis külön élhet. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 340253

hirdetés
© 2018