35 000 000 Ft
538,5 E Ft/m2
35 M Ft
538,5 E Ft/m2
+36 30 985 6862
Referens Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Kalocsa, 2+1 szobás

65  m2 alapterület
2 és fél szoba
Felújított állapotú
694 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kalocsán felújított családi ház eladó a Bársony utcában!
A családi ház 65 m2 hasznos alapterületén 2,5 szoba, előszoba, konyha, fürdő, mosókonyha-WC és padlásfeljáró került kialakításra, a bejárati ajtó a fedett teraszról nyílik.
A radiátoros központi fűtési rendszer turbó gázkazánnal üzemel, ez a kazán biztosítja a melegvíz ellátást is. A nyári hűtésről a nappaliba szerelt klíma gondoskodik.
A lakóházon a tető kivételével minden megújult az elmúl négy évben. A falakat átvágásos módszerrel utólagosan szigetelték, a falak belül oldalt és a mennyezeten egyaránt szigeteléssel ellátott gipszkarton burkolatot kaptak, új a víz, szennyvíz- és villanyvezeték hálózat, a fűtési rendszer, a szobák parketta burkolatának kivételével az összes padlóburkolat, a fürdőszoba, új műanyag homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre szúnyoghálóval, redőnnyel.
Az utcai oldalon zárt téglakerítés épült, a kétszárnyú kapu elektromos működtetésű.
Az udvarban álló 42 m2 alapterületű melléképületben egy garázs és egy 26 m2 alapterületű, több célra hasznosítható helyiség található.
Az ingatlan összközműves, 1x32A elektromos bekötéssel rendelkezik.
A vételár tartalmazza az újszerű állapotú beépített konyhabútort a tűzhellyel és elszívóval, a beépített szekrényeket, az előszoba bútorzatát.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018