19 800 000 Ft
198 E Ft/m2
19,8 M Ft
198 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Jászapáti, 2 szobás

100  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
935 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Jászapáti központjának közelében, csendes mellékutcában egy nagyon hangulatos, tornácos ház, amely akár egy család, akár 2 generáció kellemes otthona lehet!
A ház 100 m2-es, 2 nagy szobából és egy nagy konyha-étkezőből áll, illetve 2 fürdő-WC lett kialakítva.
Tornáca a szokásosnál szélesebb, teraszként nagyon jól használható és rendkívül hangulatos is!
A tárolás is megoldott, hiszen tároló, háztartási helyiség, gardrób és pince is van.
2 generációs használat esetén egy konyha még kialakítható.
A ház az 1950-es években épült vályogból, mészkő alapzattal, vastag falai kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.
Nem klasszikus, kis belmagasságú parasztházról van szó, hanem ez egy impozáns épület, inkább polgári jelleggel bír, 3 m körüli belmagassággal rendelkezik és nagyon szép, világos és tágas helyiségei vannak!
Az épület 2020-ban szépen fel lett újítva, ekkor került kiépítésre az új elektromos- és vízvezeték hálózat, a nyílászárók cserélve lettek, és infra panelek lettek beszerelve, melyek egyben dekorációként is szolgálnak.
Az infrafűtés mellett egy nagy kandalló is használható kiegészítő fűtésként.
A gázcsonk telken belül van, de a házba nincs bevezetve. Ezt az új tulajdonos bevezettetheti, ha úgy kívánja. Minden egyéb közművel rendelkezik a ház.
A tető síkpala héjazatú.
A telek 935 m2-es, négyszög alakú, alapszinten rendben tartott terület, melyből gyönyörű kertet varázsolhat a következő tulajdonosa - hiszen van terület az autó(k) számára, a házőrző barátunk számára, a virágoknak, és a hátsó udvar részben (rendbe hozás után) kialakíthatunk egy hasznos konyhakertet, melyből jó élelmiszer kerül majd a családi asztalra!
A közelben Penny Market, Coop és kisebb boltok is vannak, valamint az iskola, buszpályaudvar, vasútállomás is elérhető távolságban vannak.
Az ingatlan csak előre egyeztetéssel megtekinthető!
A ház egy magánszemély tulajdonában van, tehermentes és kb. 60-120 napon belül vehető birtokba.
Keressen bizalommal a hét bármely napján!

hirdetés
© 2018