58 900 000 Ft
490,8 E Ft/m2
58,9 M Ft
490,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Hosszúpályi, 120 négyzetméteres

120  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Debrecentől 15 kilométerre, található Hosszúpályi frekventált részén, az új osztáson 1500 m2-es telken eladó, egy 2005-ben épült, szigetelt zsindelytetős, 120 m2-es, háromszobás, amerikai konyhás, modern elrendezésű, különálló családi ház.
A lakás alatt 80 m2-es alaksor található, mely jelenlegi tulajdonos, mosókonyhának, és tárolónak használ, mely helyiségben radiátorok biztosítják a meleget.
Az ingatlan fűtése kondenzációs, cirkó gázkazánnal, szobákban, hőleadó radiátorral, nappaliban, fürdőszobában plusz padlófűtéssel van megoldva. Lakás hűtéséről hűtő-fűtő légkondicionáló gondoskodik.
Az ingatlanon található két beállású téglaépítésű gépkocsitároló elektromos kapuval , melyet kényelem szempontjából a lakásból is meg lehet közelíteni.
A lakás műanyag nyílászárokkal, hideg és meleg burkolattal ellátott. Fürdőszoba, zuhannyal, illetve masszás sarokkáddal , wc külön helységben található.
Az ingatlanra való bejárást elektromos kapu segíti. Fúrt kút, és ipari áram is megtalálható az ingatlanon. Napelemes pályázathoz az ingatlan megfelel 380 bekötve. A telek nagyságából, elhelyezkedéséből adódóan, akár másik családi ház is építhető, az ingatlanon másik utcára nyitható bejárattal. A lakás szigetelése, illetve a nyílászáróknak köszönhetően az ingatlan alacsony rezsiköltségű. Napenergia létesítése szaldó elszámolással lehetséges.
A ház tehermentes!
Az ingatlan közelében benzinkút, buszmegálló!

hirdetés
© 2018