63 900 000 Ft
511,2 E Ft/m2
63,9 M Ft
511,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Hosszúhetény, 3 szobás

125  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
1188 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Hosszúhetényben, a Zengő lábánál!

Teljes körűen felújított családi ház várja Önt Hosszúhetény festői szépségű településén, közvetlenül a Zengő lábánál. Ez a teljesen felújított, modernizált ház minden igényt kielégít.
A 125nm-es ingatlan 1188 nm-es telken helyezkedik el. A 3 szobás családi ház óriási nappali + konyhával rendelkezik, plusz tároló helyiséggel, zuhanykabinos fürdő + WC, és egy külön WC-vel rendelkezik. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja majd, ami jelenleg beszerelés alatt van. A világos nappaliban egy gyönyörűen megtervezett kandalló is helyett kapott, ami meghitt meleget nyújthat a hideg téli napokban.
A villany- és vízvezeték teljes mértékben kicserélve.
Az egyedileg tervezett konyhában a konyhabútor kiválasztása és elhelyezése az új tulajdonos fantáziájára van bízva.
A házon jelenleg még munkálatok folynak, radiátorok, szerelvények, zuhanykabin még felszerelésre vár. Az udvar tereprendezése és az épület külső színezése szintén folyamatban.

A vezetékes gáz igénylése megtörtént, a gázcsonk elhelyezésre vár, a házba való bevezetése már az új tulajdonos dolga lesz.
Az ingatlan szigetelt, új tetőszerkezettel, padlással, valamint két szigetelt kéménnyel, a kandallóhoz és a kazánhoz külön-külön.
A ház mögött nagy udvar, gyümölcsfák, kertészkedésre alkalmas területtel, kiváló családi összejövetelekhez, szabadidő eltöltéséhez.
A kocsibeálló lehetővé teszi a kényelmes udvari parkolást. Térkövezése szintén tervezett eladás előtt.
A telken még egy fúrt kút, csörlővel ellátva, is található, amivel a kert gondozását, öntözését biztosítani lehet.
Az ingatlan maximum 2 hónapon belül költözhető lesz.

hirdetés
© 2018