97 000 000 Ft
510,5 E Ft/m2
97 M Ft
510,5 E Ft/m2
+36 30 695 8359
Referens Marika Ingatlan - és Hiteliroda

Eladó családi ház
Hódmezővásárhely eladó családi ház

190  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
1455 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Új-Kishomok elején, eladó egy 160 nm-es kétszintes téglaház, mely 5 éve felújításon esett át. A konyha-nappali egybe lett nyitva, új nyílászárók lettek elhelyezve; beltéri és kültéri is szintén, az emeleti fürdőszoba is fel lett újítva, illetve a fölszinten egy hálószoba ki lett alakítva.
A fölszinten egy előszobát, egy amerikai konyhás nappalit, egy kamrát, egy hálószobát, egy wc-t és egy mosókonyhát találunk, míg az emeleten 3 hálószoba, egy gardrób és egy fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan fűtése központi gázzal, vegyes tüzeléssel és klímával is megoldható. A konyha a vételár részét képezi a gépészettel együtt.
Az ingatlan folytatásaként egy 30 nm-es melléképület található, melyben egy kazánház, egy fűtött helyiség/tároló és egy alápincézett rész is kapott helyet. A három fázis bent van a melléképületben.
A kétszintes háztól pár méterre egy 40 nm-es garzon ház van, ahol egy szoba, egy konyha és fürdőszoba lett kialakítva, melynek fűtése ugyanaz,mint a másik ingatlannál.
A telek 1455 nm-es, az előkert virágoskerttel és évelő növényekkel díszített, míg hátul parkosított, öntöző rendszerrel megoldott az öntözés. A nagykapu elektromos, a házban riasztórendszer van.
További képeket e-mailben tudok csak küldeni az ingatlanról, komoly érdeklődőknek!

hirdetés
© 2018