37 990 000 Ft
395,7 E Ft/m2
38 M Ft
395,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Hódmezővásárhely családi ház eladó, 3 szobás

96  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
353 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ingyen fűtés!!! Ne szalassza el ezt a kiváló lehetőséget!

Csongrád-Csanád megyében, Hódmezővásárhelyen a Susánban eladásra kínálunk egy belülről teljes mértékben felújított, vasbeton alapokon nyugvó, 96 nm-es tégla házat. A telek területe 353 nm. Az ingatlan homlokzata és udvara befejezésre szorul. A tetőt bevizsgálták, jó állapotban van.

A felújítás során kicserélték a vízvezetékeket, a villanyvezetékeket, a villanyórát és az ablakokat, amelyek jelenleg háromrétegűek, redőnnyel és a szobákon szúnyoghálóval ellátottak. A ház fűtése padló alá rejtett infrafűtéssel van megoldva, amelyet a háztetőn elhelyezett napelem szolgál ki, így a fűtés ingyen van. Az ingatlan ára tartalmazza a konyhabútort, a többi bútor és a páraelszívó megegyezés kérdése. A tágas, világos helyiségek találhatók az ingatlanban.

A házhoz tartozik egy tágas udvar. Parkolás kint az utcán vagy az udvarban lehetséges. Az ingatlant csendes szomszédság veszi körül. Mivel sarki épület, így kevesebb a szomszéd, és szép világosak a helyiségek. Közelében található bolt, zöldséges, hentes, pékség, posta, gyógyszertár, körzeti orvosi rendelő, óvoda és általános iskola. Helyijáratos buszmegállók 4-5 percre vannak gyalog.

Amennyiben az OTP Ingatlanpont kínálatából választ, számíthat szakmai támogatásunkra a teljes vételi folyamat során az adásvételi szerződés megkötésétől a hitel-ügyintézésen át az ingatlan átadásáig. Az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére, és VIP-szolgáltatást nyújt az OTP-hiteltermékek, valamint CSOK-ügyintézésben.

Referencia szám: M213295

hirdetés
© 2018