82 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
82 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Hévízi családi ház eladó, 70 négyzetméteres, 2 szobás

70  m2 alapterület
2 szoba
1200 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Teljesen felújított full panorámás nyaraló eladó!
kiemelt megbízás csak nálunk!

Hévíz zártkerti részén csendes forgalomtól mentes Övezetben gyönyörű kilátással a cserszegi hegyekre teljesen felújított nyaraló keresi új gazdáját. A kis ékszert doboz légkódícionált és elektromos megújuló fűtéssel "H" tarifával ellátott. A vételárban benn van a teljes bútorzat és felszerelés. 15 centis szigetelás tartja alacsonyan a rezsiköltséget.
3 autó parkoló tartozik az ingatlanhoz és gyönyörű szőlő lugassal fedett terasz, az épület másik oldalán egy nagyméretű erkély kapott helyet, amiről csodálatos a kilátás. Az alsó szinten tárolók és pince található.
Az ingatlant a felújítás után még egyszer sem használták
Tulajdon viszonyok rendezettek azonnal birtokba vehető


Az Ön által kiválasztott ingatlan a Nyugat-Balatoni Régióban GYÓGYFÜRDŐK közelében található. Így bármely évszak legyen, bármely korosztály számára kikapcsolódási lehetőséget jelenthet ezen fürdők SZÉLES SKÁLÁJÚ WELLNESS SZOLGÁLTATÁSAI! Csodálatos zöld környezetben várja Önt a világon egyedülálló Hévízi gyógytó. A tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt-élők vendégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. A tó egész évben várja vendégeit, mivel a víz hőmérséklete télen sem csökken 22 C° alá, nyáron pedig eléri a 38 C°-ot is. A forrásbarlangból másodpercenként előtörő 410 liternek köszönhetően a tó vize három és fél nap alatt teljesen kicserélődik, ezáltal folyamatosan tiszta marad.

hirdetés
© 2018