129 000 000 Ft
591,7 E Ft/m2
129 M Ft
591,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Herceghalom, 7 szobás

218  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
766 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó kétgenerációs családi ház Herceghalom családi házas övezetében

A háromszintes ház eredetileg 1977-ben épült téglából, ekkor alakult ki a pince-szuterén szint és a földszint a tetővel együtt.

2003-ban építési engedéllyel a meglévő tetőtér beépítésre került, a meglévő tető hajlásszöge lehetővé tette ,hogy teljes értékű lakóterek alakuljanak ki. Ekkor kapta meg az ingatlan a mai végleges formáját. A tetőtér beépítése során az volt a cél, hogy a több generáció külön éljen és teljesen el legyenek egymástól szeparálva.

A földszinten 19 nm-es nappali-étkezőn kívül két szoba 16-20 nm-es ,konyha ,fürdőszoba,WC, előtér, tároló és közlekedő van. Erről a szintről a kialakított zárt lépcsőházból lehet a tetőtérbe és a szuterén szintre is fel, ill. lejutni. A tetőtér kialakítása során arra törekedtek az építtetők, hogy mindenkinek legyen külön szobája és közös tér is, ez a nappali-étkező. Ebből nyílik a konyha ,valamint egy erkély .

Az ingatlan a lehetőségek háza, mivel a kert nagy, gazdálkodásra is alkalmas , a szuterén szint télikertnek beépített. Ha összeül a nagy család akár itt is megoldható, mivel az egyik tároló egy nagy kamra és külön konyha is ki lett alakítva így jóformán minden egy helyen van.
A kertben gazdasági épület, valamint egy könnyűszerkezetes kis ház is található sütögetővel.

De jobb ha a helyszínen is megtekintik. Műszaki és egyéb dokumentáció rendelkezésre áll.


Az ingatlan tehermentes.
Az adatok tájékoztató jellegűek.

hirdetés
© 2018