37 900 000 Ft
505,3 E Ft/m2
37,9 M Ft
505,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Hatvan, 3 szobás

75  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
690 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha családos vagy és egy KARBANTARTOTT, JÓ ÁLLAPOTÚ, tehermentes ingatlant keresel, akkor ne keress tovább!

Heves megye felkapott környékén, Új-Hatvan városrészében 1-2 percre a közintézményektől (iskola, óvoda, posta, templom, szakközépiskola) kínálom eladásra ezt a lakóingatlan. Az ingatlan 1970-es években épült szilikátból és téglából, alapterülete nettó 75 nm + terasz és egyéb melléképületek. Az épület KIVÁLÓ SZERKEZETI állapotban van. A házban 3 világos szoba, 1 konyha kamrával, 1 előszoba és 1 fürdőszoba található. A fűtésről egy gázkazán és egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, amelyek a pincében találhatóak.

Az elmúlt években a következő felújítások történtek:
- 3 rétegű műanyag nyílászárók + bejárati ajtó
- villany- és vízvezeték rendszer cseréje
- fürdőszoba teljes átalakítása
- Konyhabútor
- Új famintás lemezkerítés

A 690 m2-es kert gondozott, több gyümölcsfa és újszerű fóliasátor is helyet kapott. A növények locsolásáról kút gondoskodik. Az udvari beállóban parkolhatsz, így nem kell aggódnod az autód biztonsága miatt. A bútorok megegyezés szerint maradhatnak az új tulajdonosoknak. A kert rendezett és szép, így remek lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a pihenésre.

A környék KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSE miatt kiváló lehetőséget biztosít az élelmiszerboltok, éttermek és kávézók könnyű elérésére. Az utca CSENDES és BIZTONSÁGOS, így ideális a családoknak. A közlekedési csomópont közelében található, így a tömegközlekedés is kiváló Budapest felé, illetve az M3-as autópálya is 5 perc autóval.

Ha szeretnél több információt kapni az ingatlanról, vagy szeretnél megtekinteni, akkor keress minket bizalommal! Érdemes megnézni. személyesen!

hirdetés
© 2018