32 490 000 Ft
209,6 E Ft/m2
32,5 M Ft
209,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Hatvan 4 szobás családi ház eladó

155  m2 alapterület
4 szoba
felújítandó
606 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hatvan, Mészáros Lázár utcában található, üzleti célra vásárolt tehermentes ingatlan családi okok miatt eladó!

A terv 4 különálló összkomfortos lakás kialakítása volt össz. 155m2 en, illetve ezek bérbeadása leginkább cégeknek hosszú távon.

Az átalakítások, illetve felújítási munkálatok el is kezdődtek a mellékelt tervrajz szerint, de sajnos egészségügyi okok miatt befejezni ezt már nem tudjuk.
Statikusi elemzést követően a tetőtér is beépíthető, ahová mi nem terveztünk átalakításokat, de további 3 lakrész kialakítására van még kapacitás.

Belső udvaron 5-6 autó kényelmes kialakítására van lehetőség, illetve egy külső tároló helyiség is hozzáépítésre került az átalakítások során. Ház külső területe 606m2.

Tető, csatorna, nyílászárók cserélve lettek. Gáz, víz, villanyórák a helyszínen, szennyvíz a telken. Vezetékelést nem kezdtük el.

Az eredeti ötletet alaposan körbejárva, a környező nagy cégek igen gyakran vesznek igénybe hosszútávra hasonló ingatlanokat, illetve lakrészeket. De akár magánjellegű célokra is kivitelezhető az ötlet.

Az ingatlan előre egyeztetetett időpontban bármikor megtekinthető, ingatlanosok közvetítésére köszönjük nem tartunk igényt.

hirdetés
© 2018