17 500 000 Ft
230,3 E Ft/m2
17,5 M Ft
230,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Halmajugrai családi ház eladó, 76 négyzetméteres, 3 szobás

76  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
4400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: KTA/100306
Heves vármegye Halmajugrán kínálok eladásra egy 3 szobás családi házat, melyhez nyári konyha, melléképületek, garázs, ólak tartoznak, valamint jól hasznosítható telek, melyen most diófák találhatóak.
Az ingatlan Halmajugra csendes részén, jó szomszédsággal rendelkezik. A ház téglából és kőből épült az 1950-es években, nyílászárói fából vannak kiválóan működnek, redőnnyel és szúnyoghálóval. Az ingatlanban gázkazán, gázkonvektor és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a melegről. 3 szobája tágas és világos, valamint lehetőség van még egy szoba vagy étkező kialakítására. A fürdőszoba zuhanykabinos, fűtőtesttel és a WC is itt lett elhelyezve. A lakrészen kívül még egy nyári konyha is ki lett alakítva. Tartozik a házhoz egy tágas, száraz pince, egy egybeállásos garázs, valamint korábban állattartásból fennmaradt ólak. Fedett részen tárolhatunk fát, illetve bármi kerti tartozékot is. A telek rendezett, a diófákon kívül több termő gyümölcsfa is található. A padlás kőzetgyapottal szigetelt.
Ajánlom az ingatlant fiataloknak, akik szeretik a teret, a kertet és a természetet, valamint azoknak, akik olyan tevékenységet űznek, amihez szükséges a tér.
Hitelügyintézést díjmentesen vállalunk kedves ügyfeleinknek, valamint ügyvédi háttérrel rendelkezünk.
Amennyiben érdekes lehet az ingatlan, kérjen időpontot és a megtekintés alkalmával részletes tájékoztatást adok. Várom hívását!

  • CSOK igényelhető
  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018