178 500 000 Ft
595 E Ft/m2
178,5 M Ft
595 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Halásztelek, 300 négyzetméteres

300  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
604 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Tekintse meg friss kiemelt megbízásunkat!

Megvételre kínálok Halásztelek frekventált részén, kiváló adottságokkal, valamint kiemelkedően jó ár-érték aránnyal rendelkező ingatlant. Ez a csodaszép családi otthon, most várja új tulajdonosát.
Az ingatlan a Városközponthoz közel, mégis nyugodt, csendes utcában található. Sétatávolságra elérhető, közoktatási, valamint egészségügyi intézmények, kézműves pékség, SPÁR, CBA, gyógyszertár stb. Gyermekes családok részére a közeli játszótér biztosít közösségi programot a hasonló családokkal. Az épület 2021 -es évben teljes felújítást kapott. Új nyílászárók, villanyhálózat, valamint a tetőszerkezet komplett cseréjével, továbbá az épület 10 cm-es homlokzati, és lábazati hőszigetelésével, egy modern, energiatakarékos ingatlanná lett átalakítva ez a családi ház . A fűtést és melegvíz ellátás, víztartályos cirkó kazán biztosítja. A hűtő-fűtő klímaberendezés a nyári napokon a hűtésben, a tavasz és őszi napokon az átmeneti fűtésben játszik nagy szerepet. A műanyag homlokzati nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval felszereltek. Az épület 1980-as években, szinteltolással épült, mély alapozással, B30-as téglából.
A fél szuterénben, amely 2,50 m belmagassággal rendelkezik, egy 20 m2- es szoba és 25 m2 -es mosókonyha található. Erről a szintről lehet az alsóbb pince szintre lejutni, amely több tárolási lehetőséget biztosít. A földszinten egy szoba 25m2, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób, található. Tovább a felsőbb szint felé haladva a lépcsőn, tágas amerikai konyhás nappaliba jutunk. Ezek a terek a későbbiekben külön részre is választhatók. A konyha része a kamra, amely nyugati fekvése miatt mindig hűvös. A nappali, konyha részéből a közel 50 m2 -es teraszra jutunk, mely remek lehetőséget rejt magában a családi összejövetelek részére, de ha csak a madárcsiripelést hallgatnánk, vagy a bárányfelhők vonulását szemlélnénk, itt azt is megtehetjük.
A következő szinten két hálószoba, gardrób, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, található, innen felfelé pedig újabb hálószobák lettek kialakítva. A tetőtérben még kettő további szoba kialakítására van lehetőség.
A füvesített, parkosított udvaron kerti faház áll. Az öntözést automata öntözőberendezés biztosítja. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik. Az udvar felől megközelíthető a fél szuterénszint, mely remek lehetőséget jelent vállalkozások részére. Az udvar térkövezett részén négy autó részére kényelmes beállására van lehetőség. A ház előtti hatalmas parkoló is minden igényt kielégít.
A lakótérben a 6 tágas szoba, valamint a többi funkcionális tér kialakítása által az épület számos lehetőséget rejt magában. Ide valóban csak beköltözni kell. A teljes ingatlant élhető terek, igényesség, kiváló enteriőr jellemzi.

Hívjon bizalommal, hogy megmutathassam Önnek álmai otthonát!


Szolgáltatásaink:
Tervezés, építés-felújítás
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése állami támogatással

Nádházi Erika


hirdetés
© 2018