64 900 000 Ft
540,8 E Ft/m2
64,9 M Ft
540,8 E Ft/m2
+36 20 392 2660
Referens Dr. Folczné Szentléleki Enikő

Eladó családi ház
Gyula 4 szobás családi ház eladó

120  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
363 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Minden egyben, egyben minden!

Olyan házat keres, amiben minden meg van: tágas szobák, 2 fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, melléképület, kerti tó, harmonikus kert, közeli belváros, csendes utca? Akkor most megtalálta!

Gyulán az Újvárosban eladóvá vált egy 120 nm alapterületű tégla építésű családi ház 363 nm-es telken. Az ingatlan beton lábazattal épült és 2019 óta folyamatosan újítva lett, melynek keretében megtörtént az aljzat szigetelése, új konyha lett kialakítva, cserélve lett a bejárati ajtó, megtörtént a szennyvízhálózat cseréje és az áramhálózat 32 A-re bővítése is. Az ingatlan tégla falazatú, 5 cm-es külső hőszigeteléssel, illetve a födém is szigetelve lett, melynek köszönhetően alacsony rezsivel fenntartható. A nyílászárók kétszárnyú fa ablakok, a bejárati ajtók műanyagra lettek cserélve. A fűtés gázkonvektorról megoldott.
A kertben egy hangulatos kerti tó mellett egy garázs és egy melléképület is helyet kapott. A kedvező kialakításnak köszönhetően térkövezve lett a főbejárat előtti rész és a kertitó melletti udvarrész is, így itt lehetőség van akár fedett teraszok kialakítására is. A kert gyönyörűen karbantartott és déli fekvésének köszönhetően egész nap napfényes.
Az ingatlan szerkezetileg más esztétikailag is nagyon jó állapotú. A belváros és a vár mindössze 3 perces sétával elérhető, a közelben található élelmiszerbolt, iskola, óvoda és játszótér is.
Tökéletes választás fiataloknak, családosoknak és időseknek egyaránt.
Jöjjön el és nézze meg! Legyen ez a következő otthona!

hirdetés
© 2018