89 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
89,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Győri családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 2 szobás

75  m2 alapterület
2 szoba
Újszerű állapotú
543 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 139
Győr-Jancsifalu kedvelt, családi házas övezetében kínálom eladásra ezt a napsütötte, otthonos, varázslatos hangulatú kertes családi házat, hatalmas terasszal és dupla garázzsal. Igény esetén + 5 MFt felár ellenében akár bútorozottan is megvásárolható.

Az ingatlan 1940-ben 40 cm vastag tégla falazattal, stukatúros födémmel épült.
6 éve felújították, amely során kiegészült vasbeton födémmel, új mediterrán Bramac cserépfedést és ereszcsatornát kapott.
Megtörtént a víz és villanyvezetékek cseréje. Új BOSH kondenzációs gázkazánnal új fűtési rendszer lett kiépítve, hőleadás padlófűtésen keresztül történik. A ház északi oldalára 5 cm, a padlófűtés alá 20 cm szigetelést tettek. A hálószoba hőáteresztő laminált padlóval, a többi helyiség kerámia lappal burkolt.
Az eredeti stílus jegyeket megőrizve, hőszigetelt, speciálisan legyártott rézkilincses faablakok és a szigetelt bejárati ajtó harmóniában vannak az eredeti spalettával és belső faajtókkal. A falak biomázzal vannak meszelve, nincsenek glettelve. A belmagasság 2,9 m.

A lakótér 63 nm, melynek elosztása a következő: amerikai konyha-étkező-nappali, egy hálószoba, gardrób, fürdőszoba, kamra és előszoba. A világos, otthonos nappali a családi élettér színhelye. A konyhába praktikus, beépített tömör diófa konyhabútor került. A konyhából nyílik a kamra. A fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval, bidével és WC-vel felszerelt.
A ház védelméről riasztórendszer gondoskodik.
A bejárat mellett a kertben kellemes 25 nm fedett terasz áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésre.

Az ingatlan 543 nm térkövezett és parkosított telken fekszik, amely tökéletesen alkalmas bográcsozásra, grillezésre, kertészkedésre, kikapcsolódásra, családi, baráti összejövetelek megtartására egyaránt. Az öntözés saját kútról, házi vízrendszerrel megoldott.

Elektromos kapun keresztül jutunk a térkövezett udvarra, ahol 50 nm-es 2 beállásos garázs is rendelkezésre áll. A telek méretéből adódóan vendégség esetén több autóval is be lehet állni az udvarba.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.
Igényes, praktikus, újszerű! Hozza a személyes dolgait és már lehet is költözni!

Ajánlom egyedülállóknak vagy pároknak, azoknak akiknek fontos az igényes lakókörnyezet.

A környék infrastruktúrája kiváló. A közelben minden megtalálható: iskola, óvoda, rendelő, gyógyszertár, üzletek, MÖMAX, ALDI, sportolási lehetőségek, buszmegállók, Kórház, Pláza, Vásárcsarnok, Barátság park, OBI, Spar, stb.
Az Audi és az Ipari park is gyorsan megközelíthető.

Az ingatlan megvásárlásához irodánk díjmentesen többféle pénzügyi lehetőséget kínál, babaváróval, CSOK-kal, állami támogatásokkal kapcsolatos kérdésekkel független hiteltanácsadó kollegánk várja megkeresésüket.
Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését.

Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is!

Irányár: 89 900 000 Ft
Érdeklődni:
E-mail:

hirdetés
© 2018