37 900 000 Ft
440,7 E Ft/m2
37,9 M Ft
440,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Győri eladó családi ház, 3 szobás, 86 négyzetméteres

86  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant


Győr-Újvárosban a Bálint Mihály utcában, megvételre kínálok egy 86 m2 2,5 szobás ingatlant.
A földszintes ház téglaépítésű, főfalai 50cm vastagságúak, ablakait műanyagra cserélték, kivéve az utcafronton az épület műemlék jellege miatt ott kettő ablak dupla faablak maradt, spalettával ellátva. A bejárati ajtót és a beltéri ajtókat 8 éve cserélték.
A ház teteje az elmúlt egy évben teljes felújításon esett át, új lécezetet, tetőfóliát és új cserépborítású héjazatot kapott. A födém fafödém, az egyik szobában megmaradt az eredeti parasztgerendás jellege. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik, hőleadók radiátorok, a melegvizet pedig gázbojler adja.
Az ingatlan különlegessége, hogy a közös udvaron belül a házhoz saját elkerített miniudvar és egy 13 m2-es műhely-tároló tartozik.
Az ingatlan riasztóval és kamerával felszerelt, statikailag jó állapotban van, lakható, jelenleg is lakott, de felújítást, korszerűsítést igényel.
Elhelyezkedése páratlan, a közelben lévő Rábapart elképesztő hangulata különlegessé teszi az ingatlan és az ott lakók környezetét.
Elosztása: előszoba, 2 egész szoba és egy fél, konyha, fürdő, WC, kamra, udvar, tároló. (lásd alaprajz)
A közelben buszmegálló, bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő található. Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.
További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a különleges ingatlant!
Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése.
Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

hirdetés
© 2018