369 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
369 M Ft
1,2 M Ft/m2
+36 70 412 3761
Referens Szilágyi Róbertné - Marcsi

Eladó családi ház
Gyöngyöspata eladó családi ház

306  m2 alapterület
5 szoba
21000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyöngyöspata szívében kínálom megvételre, ezt a gyönyörű, ős fás környezetben található (Akác, Platán, Fűz, Gesztenye, Hárs, Dió..stb) vendégházat.
Az ingatlan, 2015-ben, ytong falazattal épült, 10 cm-es szigeteléssel ellátott, Bramac cseréppel fedett, 4 kialakitott apartmannal várja idelátogató vendégeit.

Az épület kialakítása és közvetlen impozáns környezete, alkalmas baráti összejövetelek, esküvők, családi események, ballagások lebonyolítására.

A földszinten, akár 50 fő befogadására alkalmas rendezvényterem, hozzá kapcsolódó konyha, női, férfi mosdó található, az épület hátsó részében pedig egy 50m2-es területen került elhelyezésre, a több ezer palack bor, valamint a fűtés és a vízrendszer működéséhez szükséges műszaki berendezések is itt kaptak helyet.

Az emeleten 3 db 2 és egy db 3 ágyas, fürdőszobával ellátott apartman várja az ide látogató vendégeket.

A földszinten található vízteres cserépkályha biztosítja a hűvös időkben az épület teljes fűtését, padlófűtésen, valamint az emeleten radiátorokon keresztül.
A többi évszakban az egyedi gyártású, dupla szigetelésű, fa szerkezetű ablakoknak köszönhetően, is megfelelő az épület klímája.

A vendégház vízellátása 3 bő vízhozamú kútról, víztisztító és víz lágyító rendszeren keresztül folyamatosan megoldott, a szennyvízelvezetés pedig egy 9 m3-es, zárt rendszerű, tartályba áramlik. Az épületbe bevezetésre került a 3 fázis (3x16 Amper)

A ház jobb oldalán, 8m-re a föld alatt található, egy 120m2-es "L" alakú,, Mátyás Király korabeli sziklába vájt, boltíves pince, melynek egy része téglával kirakott. A pince különlegessége, és látványossága, hogy a végén karszt forrásból származó, jó minőségű víz csörgedezik.
A pince évszaktól függetlenül, állandó
10-11 C fok hőmérsékletű, ezért kiválóan alkalmas a több mint 20000 palack bor tárolására. (A fehér és vörös borok 1 és 11 év közötti évjáratúak, melyek igény esetén külön is megvásárolhatók!!!)

A vendégházon kívül egy, 1995-ben épült, 860 m2-es, géptároló, csarnok is keresi új tulajdonosát.
(520m2 géptároló, 50m2-es iroda, 50m2 borpalackozó, 240m2 borászat)
A könnyűszerkezetes, fémvázas, lindab lemezzel fedett, kőzetgyapot tetőszigeteléssel ellátott épület, a nagyméretű belmagasságának köszönhetően valamikor helikopter hangárként működött.

A hangár közvetlen környezete több száz m2-en lebetonozott, ezért akár 10-15 kamion elhelyezésére, tárolására is alkalmas.
Az épület kialakításánál és méreténél fogva, több célú felhasználást rejt magában:
-Ajtó-ablak gyártás
-Autó szerelés,
-Autó kereskedés
-Szőlő és borfeldolgozó üzem
-Kamion parkoló....és bármilyen más, nagy helyigényű vállalkozói tevékenység is folytatható benne.

....és ami meg nagyon fontos lehet az Ön számára:
A 2 épülettel rendelkező birtok teljesen körbekerített, 2 bejárati kapuval ellátott és együttesen kerül értékesítésre!!!
A megjelölt irányár a teljes berendezéssel együtt értendő!!!!

Ha valaki tovább szeretné vinni a borászati tevékenységet, akkor még 1,3 + 2,8 HA, villanypásztorral teljesen körbekerített, szőlő ültetvény is vásárolható még a birtokhoz, megegyezés szerint!!!!

Ha elege van a városi életből, netán kedvet kapna egy vállalkozás indításához akkor ez a kuriózumnak számító ritkaság a legideálisabb választás ahhoz, hogy egy csodálatos, új élet kezdetét vehesse.....

Ha további kérdései lennének, várom megtisztelő érdeklődését a hét bármely napján állok szíves rendelkezésére.

Köszönöm a figyelmét:)

hirdetés
© 2018