54 900 000 Ft
686,3 E Ft/m2
54,9 M Ft
686,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Gyömrő, 80 négyzetméteres

80  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
1073 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ GYÖMRŐN!!!

Budapest szomszédságában Gyömrőn kínálok eladásra egy önálló családi házat hatalmas telekkel. Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. Jelenlegi állapotában kis ráfordítással igazi családi otthon válhat belőle, de a telek méretéből adódóan akár bővítésre is van lehetőség.

Az ingatlan közel 80 nm-es, melyben egy beépített veranda, egy nagyméretű előszoba, 3 szoba, konyha-étkező, zuhanyzós fürdőszoba és egy kamra került kialakításra.

Az épület az 1950-es években épült, szerkezete vegyes. Falai vályogtéglából és sima téglából épültek, a tetőt cserép borítja. A nyílászárók jó állapotban lévő fa ablakok és ajtók. Fűtése gázkazán segítségével történik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az ingatlan összközműves.

A házhoz tartozó telek 1073 nm, melyen egy téglából épült garázs és tárolók is helyet kaptak, valamint egy ásott kút, mely a locsolást segítheti.

Jó infrastruktúrával rendelkezik, a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Pár percen belül elérhető óvoda, iskola, kisbolt, cukrászda, játszótér, orvosi rendelő, pékség, posta, városközpont, vonatállomás.

Várom hívását a hét minden napján, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018