107 000 000 Ft
816,8 E Ft/m2
107 M Ft
816,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Új Építésű eladó családi ház Gyermely, 4 szobás

131  m2 alapterület
4 szoba
Új építésű
443 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSAK NÁLAM! A csodás fekvésű, barátságos Gyermelyen eladó egy új építésű családi ház. A házból örök panoráma tárul elénk a környező dombokra. Az ingatlan egy 1619 m2 telken, három önálló családi házból álló épületegyüttes első önálló családi háza a hozzá tartozó 443 m2 kizárólagos használatú telekrésszel. Használati megosztás készült, a családi ház önálló hrsz-on van.
A lakóház kétszintes, a lejtős terep lehetőségeit kihasználva tervezték meg. Az előszobából lefelé van a nappali és a lépcsőn fel az emeleten a három háló és a fürdőszoba. A földszinten van egy nagy amerikai konyhás nappali, háztartási helyiség, Wc, lépcső alatti tároló. A nappaliból egy 17,5 m2 teraszra lépünk ki. A emeleten a szülői hálóból is nyílik egy fából épített, szintén17,5 m2 hangulatos terasz, innen gyönyörködhetünk a csodás, színes panorámában. A ház hasznos alapterülete 113,7 m2.

Az épület 30 Porotherm téglából épült 15 cm vtg. dryvit hőszigeteléssel, a féltető korcolt lemezfedésű, 20+5 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel. A fűtése 4 db Panasonic wifis hűtő-fűtő klímával történik, H- tarifás óra van. A padlóburkolatok alatt elektromos fűtés készült mindkét szinten. 5 kW-os napelemrendszer lett kiépítve az áramfogyasztás mérséklésére, ami saldós elszámolású és 7 kW-ra bővíthető.
A telek bekerített, a kocsibeálló beépíthető. az utcai fronton plusz 2 autó részére beállót alakítottak ki. A kert frissen fűvesített.
Az ingatlan letisztult, esztétikus kialakítású, nagyon barátságos, jól élhető. Bátran ajánlom több gyermekes családnak. Iskola és óvoda a közelben.

hirdetés
© 2018