69 900 000 Ft
713,3 E Ft/m2
69,9 M Ft
713,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Gyermelyi családi ház eladó, 98 négyzetméteres, 4+1 szobás

98  m2 alapterület
4 és fél szoba
állapotú
2059 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Komárom-Esztergom vármegye Gyermely csendes aszfaltozott utcájában 98nm-es PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Hitelképes, minden papírja rendben, összközműves, tehermentes, 2-3 hónapon belül költözhető panorámás 2 generációs emeletes ház!
YouTube bemutató videó megtekinthető : https://www.youtube.com/watch?v=2UZsuG4XrOs
Az emelkedős teraszosított telek gyümölcsfákkal, veteményessel, kerti sütögetővel lehet az Öné. A 2059 nm-es telek körbekerített, felső része is elérhető másik utcáról. Található rajta 68nm-es alapterületű családi ház, 20nm-es garázs, garázs felett 35nm-es fedett terasz, hátrébb 31nm-es műhely, 13nm-es nyári konyha, 3nm-es pince, fatároló.
A telek több részre van funkcióját tekintve kerítéssel felosztva.
A családi ház B30-as téglából épült 1980 körül, pala fedésű, zsindellyel borítva.
A földszint 68nm-es, 2 szoba, amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található benne. Az egyik hálószobában hűtő-fűtő klíma szolgálja kényelmünket. Nappaliban hangulatos kandalló-kályha segít romantikázni, hideg téli estéken.
Az emelet 30nm-es, 2 félszoba konyha és fürdőszoba található benne. Ez a fürdőszoba felújításra szorul.
A földszinten az ablakokat és a bejárati ajtót pár éve kicserélték, ekkor redőnyöket és a rolós szúnyoghálókat is felszereltek.
A villanybojler vezérelt áramról működik.
Az otthon melegét kondenzációs gázkazán biztosítja termosztatikus szelepes radiátorokkal, a törölközőszárítóban elektromos fűtőszál is kapott helyet.
Villanyvezetékeket részben cserélték, 3x16A normál és 10A vezérelt áram is rendelkezésünkre áll.
A házzal szemben nem épülnek házak, az utca azon fele végig beépítetlen. Az utca zsákutca, átmenő forgalomtól mentes, a gyerekek nyugodtan játszhatnak az utcabeliekkel az aszfaltozott úton! A fedett 35nm-es teraszról is csodás panoráma tárul elénk és gyönyörködhetünk a naplementében. A nagy műhely olyan világos, hogy akár télikertnek is jó. A garázsban a szuper szerelőakna az ügyes férfiak álma.
Álomotthonát kedves kis faluban vásárolhatja meg, melyhez közel lesz a bolt, a posta, az orvosrendelő, a védőnő, a polgármesteri hivatal, a játszótér, az óvoda, közel az iskola, amely német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal.
Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. Csütörtök és péntek délutánonként a gyermelyi grillnél lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel.
Polgármester asszony kedves barátságos és segítőkész, minden hónapban közösségépítő programmal lepi meg a település lakóit : február 14.-én horgolt szívecskéket rejtett el a falu minden pontján, húsvétkor fa tojásdíszeket.
Rendez majálist, falunapot, nyugdíjas bált és még sokáig sorolhatnám.
A hulladék gyűjtés szelektív, havonta szedik össze a kihelyezett kukákat, zsákokat.
2 Gbit-es optikakábeles internet a TELEKOM-tól elérhető a faluban.
M285153
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018