99 000 000 Ft
925,2 E Ft/m2
99 M Ft
925,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Gyáli családi ház eladó, 107 négyzetméteres, 3 szobás

107  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
519 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyál Liget részén kínálok eladásra egy 107 nm-es összkomfortos, Amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás, beton födémes, garázsos, önállónak mondható családi házat.
Az ingatlan 2015-ben épült, 10 cm dryvit szigetelt, minőségi alapanyagokból, és ahogy az látszik is, folyamatos karbantartott állapotban van. A 905 nm-es telekre 2 db önálló családi ház került megépítésre egymás mögötti elhelyezkedéssel. Az ingatlanok teljesen elszeparáltak egymástól, ami a privát szférát biztosítja. A szóban forgó ingatlan az udvar felőli hátsó épület, tehát átjárás nincsen az épületek között, kerítéssel minden le van választva. Hasznos lakóterülete 90 nm,mivel az épület betonfödémes, ezért a tetőtér is beépíthető. Jelenleg az ingatlan amerikai-konyhás nappali+2 szobás, mivel a szobák adottságai lehetővé teszik még egy szoba vagy esetleg a garázs beépítése után két plusz szoba nyerhető. A lakást esztétikus, átgondolt dizájnok, letisztult terek jellemzik, igazi családi otthon lett megteremtve. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van, hivatalos telekhasználati megosztás, ügyvédi ellenjegyzett pecséttel hitelesítve. Az ingatlanhoz tartozó telekterület 519 nm. Bár a környék híres a biztonságról, az épület riasztóval felszerelt, videós kaputelefonnal ellátott. Garázskapu és a bejárati nagykapu elektromos működésű. Telken belül kialakításra került egy 2 állásos kb. 30 négyzetméteres fedett gépkocsibeálló is. A gyönyörű parkosított kertet és pázsitot, automata öntözőrendszer locsol, ami almérővel van felszerelve. A teljesen elszeparált telekrész adottsága lehetővé teszi akár medence, trambulin vagy éppen kerti faház kialakítását is. A sütögetéshez a jelenlegi kedves tulajdonos az egyedi olasz kőgrillt „Tupai” a leendő tulajdonos számára bocsájtja, már csak a pácolt husit kell hozni.
Fűtése és melegvíz ellátása 24 Kw-os kombi gáz cirkóról üzemel, padló és radiátoros fűtéssel kiegészítve. Amerikai-konyhás nappaliban inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik komfortérzetünk növeléséről. Nyílászárói műanyagból készültek, alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A nappali teraszkapcsolatos, terasz mérete 20 nm. Gépjárművel a külön garázsban (17 nm)vagy telken belül a parkolás megoldott 2-5 autó számára.
Az utca tiszta rendezett, kedves szomszédokkal lakott.
A prémium kategóriás gépekkel, szagelszívóval ellátott minőségi, egyedi konyhabútor és további beépített bútorok az ár részét képezik.
Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek pár percre elérhetőek.
Ilyen paraméterekkel lévő ingatlan ritka, ide csak költözni kell. Ha ön az álom otthont keresi megtalálta, esztétikus kivitelben, családi házas övezetben. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, per és tehermentes rövid költözési határidővel birtokba vehető.
További tájékoztatásért keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén.
IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL és AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

hirdetés
© 2018