109 000 000 Ft
694,3 E Ft/m2
109 M Ft
694,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Gyáli családi ház eladó, 157 négyzetméteres, 6 szobás

157  m2 alapterület
6 szoba
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

NAGYCSALÁDOSOK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK, VÁLLALKOZÓK ITT A KIVÁLÓ LEHETŐSÉG!!!

Eladásra kínálok a Gyál Felsőn egy nettó 157 nm-es, 2 szintes, 2 db nappali + 2 hálószobás lakrészből álló, két generációs, két utcafrontról megközelíthető, minden igényt kielégítő, felújított, energetikailag is korszerűsített, önálló családi házat!!!

Az ingatlan 1985-ben téglából épült masszív beton alapra. 2017-ben új műanyag nyílászárókat, beltéri ajtókat, szanitereket, burkolatokat kapott, valamint teljes gépészeti felújításon esett át, víz, villany, gáz, csatorna hálózatát újra cserélték valamint homlokzatát 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel látták el. Az ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A fűtésről egy 30 Kw-os kombi gáz-cirkó gondoskodik, beépítésre került egy vegyes tüzelésű kazán is fűtési lehetőségként. 2023-ban új tetőszerkezetet kapott az ingatlan.

Jelenleg két külön lakrész van kialakítva, amelyek bejáratai egy lépcsőházból nyílnak. Az egyik lakrész szuterén szinten található nappali + 2 hálószobás, a másik egy magas földszinti részen található szintén nappali + 2 hálószobás. Mindkét lakrész rendelkezik saját konyhával és fürdőszobával, így dupla gáz kvóta igényelhető, amely lehetőséggel a jelenlegi tulajdonosok éltek is. Komfortérzetünket a magas földszinti lakrészen 2 db inverteres hűtő-fűtő klíma szolgálja. Biztonságérzetünkről kamera rendszer gondoskodik.

Az udvaron található még egy 29 nm-es, részben tégla, részben könnyűszerkezetes, 10 cm dryvit szigeteléssel ellátott melléképület, amely két részre van osztva külön bejárattal. Hasznosítható műhelyként, kerti tárolóként, de akár üzlethelyiség kialakítására is alkalmas. Az épülethez csatlakozik egy 50 nm-es fedett kocsibeálló és egy kb. 20 nm-es fedett terasz. A kert locsolására ásott kútról nyílik lehetőség, házi vízmű segítségével.

A következő tulajdonos feladata lesz a lakóház és a melléképület saját izlés szerinti színezése. Valamint ha szükség esetén a bruttó 80 nm-es tetőtér beépíthető.

Telek területe: 677 nm.
Nettó alapterület: 160 nm
Elosztását lásd az alaprajzon!

A VÉTELÁR TARTALMAZZA A TELJES BÚTORZATOT! TEGYEN AJÁNLATOT! KIZÁRÓLAG KOMOLY ÉRDEKLŐDŐK MEGKERESÉSÉT VÁRJUK!

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek.
Kiváló választás lehet, több generációs családoknak és befektetőknek egyaránt.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ ÉS ZÖLD HITEL FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

hirdetés
© 2018