74 900 000 Ft
680,9 E Ft/m2
74,9 M Ft
680,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Görcsöny 2+3 szobás új építésű családi ház eladó

110  m2 alapterület
2 és 3 fél szoba
Új építésű
1400 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pécstől mindösszesen 15 km távolságra a fejlődő és megújuló Görcsöny kiépítés és folyamatos bővítés alatt álló újtelepi részén, 4 különböző méretű típusházból választható, modul elemekből épülő, modern, letisztult stílusú családi házakat kínálunk eladásra.

A hirdetésben szereplő típus 110 nm-es lakótérrel, 23 nm-es terasszal és fedett autóbeállóval rendelkező családi ház 1400 nm-es telekre építve.

Előregyártott elemekből épülő könnyűszerkezetes modulház, tágas amerikai konyha nappali + 4 hálószoba felosztással. Letisztult formavilágával, hófehér homlokzatával, antracit színű nyílászáróival és nagy üvegfelületeivel modern, elegáns stílust képvisel. A több rétegű külső-belső hőszigetelésnek, a 3 rétegű üvegezésű nyílászáróknak, illetve a környezetbarát, energiatakarékos klímás fűtésnek köszönhetően az épületek AA+ energetikai besorolásúak.

A ház helyiséglistája:
Előtér, WC-mosdó, nappali-konyha-étkező, közlekedő, egy tágas épített zuhanykabinos, dupla mosdós fürdőszoba WC-vel, egy fürdőkádas fürdőszoba WC-vel, 4 hálószoba, valamint egy 23 nm-es pergolával árnyékolt terasz, és egy fedett autóbeálló. Igény szerint a méret és a felosztás módosítható.

Néhány műszaki adat:
-Beltéri dupla falszerkezet, közel 30 cm-es köztes szigeteléssel és 15 cm-es homlokzati hőszigeteléssel.
-6 kamrás műanyag nyílászárók 3 rétegű hőszigetelésű üvegezéssel
-H-tarifáról működő elektromos fűtés

A képek látványterv alapján készültek, illetve a cég előző projektjéből egy már elkészült ház homlokzati képe is látható.


A vételár bruttó árként értendő!

Szükség esetén díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, az adásvétel lebonyolításához igény esetén ügyvédi hátteret biztosítunk.

További információért és az ingatlan megtekintéséért keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018