395 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
395 M Ft
1,3 M Ft/m2

Eladó családi ház
Göd, cím nincs megadva

296  m2 alapterület
7 szoba
Új építésű
1270 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Göd Újtelepen 4 db munkásszállónak kialakított új építésű épület eladó.

Az ingatlanok a SAMSUNG gyártól mintegy 1,5-2 km-es távolságban találhatóak. Tervezésnél az első számú szempont volt a környezettudatosság, valamint a fenntarthatóság az üzemeltető részére.

Az ingatlanok könnyűszerkezetes technológiával épültek, belső vázszerkezete acélból készült, külseje 15 cm-es dryvit szigeteléssel ellátott. Válaszfalai gipszkartonból készültek kőzetgyapot szigeteléssel, minimalizálva az áthallásokat.

Az épületekbe gáz nem került bevezetésre, minden fogyasztó árammal működik. Az ehhez szükséges energiát a tetőkre felszerelt 20 kW-os napelem fogja biztosítani, minimalizálva az üzemeltetési költségeket. Az épületek belső kialakítása is ennek megfelelően került megtervezésre.

Épületenként 7 szoba került megépítésre, melyek 2-3 ember befogadására alkalmas, 11 - 29 m2 alapterületűek, mindegyik amerikai konyhás kialakítású és mindegyikhez saját vizes helyiség tartozik, melyek zuhanyzóval és wc-vel felszereltek, így csak a szobákban lakók használják a saját konyhájukat és a fürdőszobájukat. Az épületen belül minden szoba egy vizes helyiséggel határos, így valóban zavartalanul tudnak pihenni az itt lakók.

Az udvaron felszíni parkolók kerülnek kialakításra. A 4 db épület együtt is meg külön-külön is megvásárolható.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

hirdetés
© 2018