67 900 000 Ft
461,9 E Ft/m2
67,9 M Ft
461,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Göd, 6 szobás

147  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
640 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

****Két szintes PANORÁMÁS, DUPLA KOMFORTOS családi ház 4 hálóval****

Gödön eladásra kínálunk egy 2001-ben épült 232 nm-es, 147 m2 lakóteres (pince, fszt + tetőtér) DUPLA KOMFORTOS családi házat 640 nm-es telken.

A földszinten egy hangulatos kandallóval rendelkező étkező található GÉPESÍTETT KONYHÁVAL, tágas nappalival, szobával és fürdővel. Az emeleten 4 tágas PANORÁMÁS hálószoba van, amelyből kettő teraszra nyílik. Itt szintén megtalálható egy fürdőszoba WC-vel.

Az egész épület alatt egy szerelőaknás garázs, egy kamra, egy fürdőszoba külön WC-vel és egyéb helyiségek/terek találhatóak, ami lehetőséget biztosít egy plusz lakótér, vagy akár egy vállalkozás részére.

Az udvaron található termő gyümölcsfák (birs, cseresznye, dió, mogyoró) tökéletesen beárnyékolják az udvart.
Az M2-es autópálya, illetve a buszmegálló pár perc alatt elérhető.

M281410
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018