42 900 000 Ft
715 E Ft/m2
42,9 M Ft
715 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Gárdony

60  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
323 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ha nyugalom kell, akkor ideális ez az Agárd központjához közeli kis utcában fekvő eladó családi ház, de ha a strand a fontosabb, akkor az is sétatávolságon belül van. Újítsa fel a saját igényei szerint ezt a jó elrendezésű 60 négyzetméteres kis családi házat (nem nyaralónak van minősítve)!

A 60-as években épült téglaépítésű házban nappali, szoba, konyha, spájz, fürdőszoba és egy fedett terasz található. Pár főnek, kis családnak lakhatásra de akár nyaralónak is ideális.

A ház műszaki színvonala nem a mai kornak megfelelő, de minden működik benne. Ideális annak, aki a saját igényei szerint szeretne felújítani egy jó helyen levő, aranyos kis házat.

A telek nem nagy, csak 323 négyzetméteres. Könnyen karbantartható méretű, de mégis a ház fekvéséből adódóan, rendelkezik egy zárt, napos fekvésű belső résszel. Van kis pince, ásott kút és tároló helyiség a kerti eszközöknek is.

A ház csendes környéken található. Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A tó 10 perces sétával megközelíthető. A közintézmények nagy része, óvoda, iskola, orvosi rendelő, 1000 méteren belül található. Boltok, vasútállomás, autóbuszmegálló 10 perces sétán belül. Érdemes megemlíteni, hogy Gárdonyból 20-30 percenként indul vonat Budapestre, ami fél órán belül ott van. Gyorsabb, mint a reggeli dugóban autóval. De az autópálya közelsége az autóval ingázók számára is ideálissá teszi. Ezért sokan választják állandó lakhelyül ezt a tóparti várost. A fővárosi nyüzsgés után jól esik a pihenés egy nyugodt vidéki családi házban.

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint
  • terasz
hirdetés
© 2018