56 000 000 Ft
333,3 E Ft/m2
56 M Ft
333,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Galambok 3+3 szobás családi ház eladó

168  m2 alapterület
3 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
1730 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Zalakarosi fürdőtől 2,5 km-re Galambok község frekventált központjában tehermentes, összközműves, ipari árammal is rendelkező, elektromos bejárati kapuval ellátott családi ház eladó.
Autóbuszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár pár lépésre, Önkormányzat, iskola és élelmiszer bolt 200 m-en belül. Nagykanizsa 12 km, M7 autópálya 7 km távolságra elérhető.

Az ingatlan jellemzői : a 1730 m2 telek 2 utcafronttal rendelkezik, a ház két szintes - az alsó szint 1975-ben épült és a felső szint 1991-ben lett ráépítve- amelynek a felújítása 2020-ben fejeződött be.( konyha, fürdő wc, 3 db szoba, nappali és lépcsőház). 2020. után az alsó szint is részleges felújítás kapott. (előtér, közlekedő gardrób szoba). Az alsó szinten elmaradt 3 szoba padló burkolata és a fürdő modernizációja felújítása az új tulajdonosra vár.

A ház több bejárattal is rendelkezik, emiatt több generáció lakhatására is alkalmas. A felújított melléképület 4 helységből áll: iroda, kisműhely valamint 2 nagyméretű garázs ami elektromos kapukkal rendelkezik. A garázs összeköttettésben van a hátsó bejárattal, így a zárt lépcsőházon keresztül feljuthatunk az alsó és felső szintekre. Alsó szint üzleti- a melléképület pedig ipari tevékenység kialakítására is alkalmas lehet.

A lakórész nettó területe 168 m2 + pince és melléképület 83,5 m2 + tégla falazatú tároló helység 32 m2.

Az ingatlan fűtését Westen kondenzációs gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, valamint a 18 m2-es pincében egy használaton kívűli vegyes tüzelésű kazán is található. A felső szinten egy nagy teljesítményú fűtő-hűtő klima van beépítve.

A felújítás során a burkolatok cseréje is megtörtént, a szobák laminált padlót, a konyha vynyl padlót a fennmaradó helységek kerámia járólapot kaptak.
A fürdőszobában sarokkád és tusoló is megtalálható. A konyha elektromos főzőlappal, tűzhellyel és beépített szagelszívóval felszerelt.

A melléképület után található kertrész külön belső kerítéssel van leválasztva.

Érdeklődni hétvégén és hétköznap 17:30 után lehetséges
Ingatlanos ügyintézők segítségét egyenlőre nem kérjük.

hirdetés
© 2018