188 218 800 Ft
1,6 M Ft/m2
188,2 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó családi ház
Felsőcsatár eladó családi ház

115  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
40000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Egyedi lehetőség az osztrák-magyar határ közelében!
Közvetlenül az osztrák-magyar határon eladó egy csodás, 4 hektáros birtok 3 épülettel.
A telken belül 3 épület található:
Egy 3 szobás, 115 nm-es családi ház, egy hangulatos, kb. 10 méter belmagasságú régi malom, mely az 1800-as években épült, ez többféle célra is kiválóan hasznosítható. Emellett van egy tágas dupla garázs is a ház mellett. A birtok csendes, forgalomtól elzárt utcában fekszik, így nyugodt pihenést biztosít. A telken folyik a Pinka patak, amely igazi természeti kincs. A patakra turbinaház épült, ehhez 3. személynek szolgalmi jog biztosítja a bejárást (évi 1-szer kb.) a turbinaház szintén megvásárolható, ez külön tárgyalás alapját képezi.
A fűtést 3 db. cserépkályha és 4 db. infra-panel biztosítja. A családi házban a ház alapterületével azonos nagyságú padlástér áll rendelkezésre. Az ingatlan alatt egy külön bejáratú műhelyt alakított ki a tulajdonos.
Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget az osztrák határhoz közel! Jelentkezzen még ma, és legyen ez a varázslatos otthon az Öné!


Unique opportunity close to the Austrian-Hungarian border!Directly on the Austrian-Hungarian border, a wonderful 4 hectare estate with 3 buildings is for sale. There are 3 buildings on the plot:
A 3 bedroom 115 sqm detached house, a cozy old mill with a ceiling height of about 10 meters, built in the 1800s, which can be used for various purposes. There is also a spacious double garage next to the house. The property is situated in a quiet, traffic-free street, so it offers a quiet relaxation. The Pinka stream, a real natural treasure, flows on the plot. A turbine house has been built on the stream, an easement for 3. person provides access to it (approx. 1 time per year).The turbine house can also be purchased, this is subject to separate negotiation.
The heating is provided by 3 tiled stoves and 4 infra-panels.
There is an attic space in the family house of the same size as the floor area of the house. The owner has built a workshop with a separate entrance under the property.Dont miss this special opportunity close to the Austrian border!
Apply today and make this magical home yours!

hirdetés
© 2018