23 000 000 Ft
315,1 E Ft/m2
23 M Ft
315,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 2+1 szobás családi ház Farmos

73  m2 alapterület
2 és fél szoba
állapotú
1200 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlan jellemzése:

Az 1200 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, előkertje rendezett, hátsó udvara folyamatos művelés alatt áll. A felépítmény csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített vályog falazat, fa födémmel, sátor és nyereg kombinált tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, dupla szárnyon egy rétegű üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gáz, konvektor fűtőtestekkel, hálózati meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 1x16A és 1x16A vezérelt. A kert locsolását fúrt kút szolgálja.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 73 m2 hasznos alapterületű lakóépület mögött található egy közel 12 m2 alapterületű külső kamra, mely finanszírozási igény esetén egybenyitható a lakótérrel, elérve így a CSOK Plusz támogatás négyzetméter előírását.
A lakótér kettő bejáraton át közelíthető meg, mely bejáratokból az első egy zárt előszobába vezet. Az előtérből érhető el egy utcafronti szoba és egy hall, mely többek közt kapcsolatot termet a hátsó épületszárnnyal. A hallból nyílik a második utcafronti szoba, mely szobák egymásból is elérhetők. A szobák előterében került kialakításra a fürdőszoba és wc.
Az épület hátsó traktusában található a konyha és étkező, valamint a konyhai tárolást kiegészítő belső éléskamra. Közvetlen a konyha mögött és alatt húzódik egy 15 m2 alapterületű pince, valamint közel 20 m2 alapterületű vegyes funkciót betöltő melléképület.
Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a falusi CSOK és a CSOK Plusz igénybe vehető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:
Farmos Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik települése. A közel 3600 lelket számláló község, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Jászberény, Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető. A közeli Tápiószentmárton és Nagykáta városokban Gyógy és strandfürdő található.
A településen óvoda, általános iskola, művelődési központ, lovas oktatás, sportpálya és a napi bevásárlási szükségleteket kielégítő üzletek és szolgáltatók egész sora működik. Ingatlanunk központ közelinek mondható településrészen helyezkedik el, mintegy 800 méterre a központtól, az általános iskolától és a közintézményektől, továbbá 1800 méterre található a vasútállomás, mely állomásról minden órában indul vonat a fővárosba és Szolnokra.

hirdetés
© 2018